Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Szakítottam vele, de nagyon szeretem. Mit tettetek volna? Hogyan felejtsek?
18éves lány vagyok.
megkérdeztem 2napja abrátomat van-e olyan oldal amin fent van és tudnom kell róla...elmondta hogy igen egy társkeresőr erégen regisztrált... de most töröltetni akarja magát ezért olykor belép... de a törlés technikai okok miatt nem megy végbe és kb nem tudja magát letörölni...
egy tájkép volt kint neki... azt irta ki bemutatkozásnak hogy nem tesz ki magáról képet ha kell küld.
a regisztráció akkor történt mikor már jártunk... szakítottam vele.
Aztmondta azért mert megujitották a regijét...és higgyem el hogy szeret. ÉS HA MEGCSALNA UGYAN MIÉRT MONDTA VOLNA EL?
Oké ez igaz, lehet sose jöttem volna rá...
kiáll az igaza mellett, hogy nem használja... és akkorsem hazudik és ezért vallotta be.
nemtudom mit higyjek
egyfolytába sírok...:(
most beszéltem vele telefonon, hallottam hogy sír... elmondta hogy "direkt azért mondtam el neked hogy fentvagyok hogy ne legyen hazugságom ebből... a bemutatkozó szöveget nem változtattam meg, mert nem azzal voltam elfoglalva... hanem azzal hogy töröljenek... régen 2éve regisztráltam akkor tényleg csajt kerestem...akkoris 3hónapba telt mig töröltek végre. utoljára ezzel buktattam le az előző nőmet hogy megcsalt, amit már meséltem... és könyörgöm bízz bennem. Szeretlek mindennél jobban, és nem tudnék élni nélküled. efy f*sz vagyok, de direkt elmondtam, és igenis azért lépek be hogy végre töröljenek, mert zavar maga a tudat hogy fentvagyok, és igazat mondok... amikor együtt voltunk akkor már rég nem használtam... és igenis próbálkozni fogok hogy töröljenek... akár te is megnézheted hogy nem törölnek, ha átjössz legközelebb."
egyszerűen betegesen félek a hazugságoktól és attól hogy megcsal. Annyira szeretem hogy rettegek hogy elveszítem a félelmeim miatt szakítottam vele:(
Ilyenkor eldurran az agyam és nemtudom mit tegyek....
aztmondta most kiirt egy rasszista nagyon csúnya szöveget bemutatkozásnak... reméli ez már sikerrel jár...
megnéztem..nem találom fent... letörölték volna emiatt egyből?:O
Én is pont az akartam írni, hogy regisztrálj azon az oldalon, majd töröld magad. Alapból nem kellett volna oda regiznie a pasidnak...szóval ez már egy rossz pont.
Szerintem hantázik a törlésről, de az a legbiztosabb, ha tényleg regizel te is, majd akkor meglátod, hogy egyből tudod e magad törölni, vagy sem...
Egyébként szerintem butaság volt szakítanod rögtön emiatt. Lehet, hogy direkt nem akarta magát törölni, de mégsem csajozni akart, csak ismerkedni, flörtölgetni lányokkal, de semmi többet.. Ez nem szakító ok! Ha viszont téged bánt a dolog, akkor beszéld meg vele, ahelyett, hogy rögtön kiadod az utját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!