Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a pasimmal de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a pasimmal de nagyon rosszul érzem magam. Szerintetek rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottam ma. Nem tudom unalmas volt az egész kapcsolatunk egy héten csak kétszer találkozunk meg ilyenek.

21éves a barátom és még mindig 11.es és iskolába is ritkán jár be sok probléma van a családjában és tényleg nehéz élete van. De a kapcsolatunk alatt 10hónap is mindig volt valami galiba amit én már nagyon untam. Lehet hogy magamnak való vagyok de én nem vagyok hozzászokva az ilyen bonyodalmakhoz.Mindig másoktól kéregetett pénzt pedig életerős férfiember létére simán elmehetett volna dolgozni. Nem tudom anyumkámék se szerették igazából. Nagy hatással vannak rám a szüleim mivel még csak 17éves vagyok. Lehet hogy túlzás de arra vágyok hogy 17évesen beülhessek a pasimmal enni vagy fagyizni vagy ilyenek anélkül hogy mindig én fizetnék. Barátnőimnek ismerőseimnek teljesen normális pasijaik voltak semmi galiba nincs a kapcsolatukba és ez nagyon rossz volt hogy ők mesélték mindig hogy milyen boldogan megvannak a pasijukkal én meg kb csak szenvedek. Szerintetek jól döntöttem? még mindig érzek iránta valamit

2010. ápr. 29. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:

jól döntöttél ne aggódj, nála sokkal jobbat fogsz találni, nagyon fiatal vagy még nem érdemled meg hogy csak nyűg legyen neked és csak aggodalmaskodj és idegeskedj miatta :)

de ugye ő is felfogta és nem fog ezért neked bántódásod érni?

20L

2010. ápr. 29. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Most írhatnám hogy: ha szereted miért szakítottál vele?

De azt hiszem jól döntöttél!17 vagy,nem kellenek neked egy felnőtt férfi ilyenféle gondjai a hátadra!

Lesz másik!

2010. ápr. 29. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél! Persze, most rossz az elején, hiányzik kicsit meg minden, de majd túl leszel ezen nem olyan sokára. Én is 2hete szakítottam barátommal, másfél évet voltunk együtt, elég rossz, de egyre jobban kezdek hozzászokni. Nekem mamám mindig azt mondja, hogy mindig azt nézd, hogy neked mi a jó! Ne érdekeljen más!
2010. ápr. 29. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél, adtál egy esélyt magadnak.
2010. ápr. 29. 21:33
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat(: nagyon kedvesek vagytok

De igazából az a rossz hogy tényleg ő volt az első komolyabb kapcsolatom és nagyon szokatlan és furcsa lesz nélküle :( de sebaj majd túlteszem magam rajta

2010. ápr. 30. 08:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért bennevan az írásodbaazis amit már kicsit unok éni.. hogy ez a pl beülni fagyizni és ne mindig én fizessek.... hiába mondom el hogy bocs most semmi pénzem majd akkor jövőhéten elmegyünk valahova vagy valami általában lyenkor azvan h jólvan akk levagy szarva....úgylátszik senki nembírja megérteni ha nincs valakinek pénze.. jó tényleg jódolog elmenni ide oda de egy nap pl westendbe is vagy 5ezer és ez a legalja.... aztán azért magamra is akarok valamit költeni jó oké persze h a csajra is dehát.... szar az élet aki meg miliárdos rohaggyon meg
2010. ápr. 30. 11:46
 7/9 A kérdező kommentje:
nem erről van szó én megértem hogy nincs pénze de könyörgöm nem tesz ellene semmit inkább kér mindenféle ismerősétől pénzt minthogy elmenjen dolgozni mikor életerős férfiember könyörgöm életébe nemdolgozott még és nem is áll szándékába ilyen mellet nem lehet tervezgetni
2010. ápr. 30. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
jó értem miről beszélsz....... igaz énmég csak 17vagyok..... ennyi idősen meg mégnezebb pénzhez jutni azért 21évesen tényleg illene valamit kezdenie már....
2010. ápr. 30. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Nekem is volt ilyen fiúm. Az első randinkon meghívott vacsorázni, de nekem kellett állni, mert nem volt pénze, aztán nem mondom letörlesztgette. Sajnáltam is őt, mert a szülei hülyék voltak, ittak, csak ő dolgozott. Összeköltözés után volt egy vagon adóssága, azokat letudta hamar, de örök probléma volt a pénz. És sokszor az ő hibájából! Képes volt télvíz idején otthagyni a munkahelyét, és én tartottam el hónapokig a minimálbérhez közel eső fizetésemből, mire újra lett melóhelye. Sose számíthattam arra, hogy ő majd gondoskodik rólam. De a hab a tortán az volt, amikor kihűlő kapcsolatunk újraélesztésére tett szerény kísérletként 4 év után étterembe hívott. Persze tudtam hogy nincs pénze, mert épp ekkoriban hagyta ott a munkahelyét (közelebb volt már a 30-hoz, mint a 20-hoz), de annyira akarta. Közben kibökte, hogy de nekem kéne állni és ő majd letörleszti. Szánalmas volt. Én ekkor már halálosan szerelmes voltam másba.

17 éves fiúk ne izguljanak ilyen miatt, senki sem várja el tőlük, hogy rengeteg pénzük legyen. És nem is kell bánkódni olyan lányok után, aki csak márkás cuccot hajlandó felvenni, mindent a fiútól vár, satöbbi...De meg kell értenie egy férfinek, hogy ő lesz az, aki gondoskodik majd a nőről és a közös gyerekeikről akkor is, ha a nő majd gyesen lesz. Ezért fontos a tanulás és az okosan választott szakma. Egy fiú, akinek soha annyi pénze sincs, hogy egy fagyira meghívjon egy lányt, önmagáról tesz alkalmatlanági bizonyítványt az apaszerepre. Persze ezt egyetlen tinédzser lány sem fogalmazza így meg magának. De minden mögött ez van. Ezért igenis, egy fiú legyen gavallér, és tudjon gondoskodni a leendő családjáról! Egy 17 éves srác is bizonyíthatja azt, hogy remek férfi lesz, ha nyáron 1 hónapra munkát vállal.

Ritka az olyan bölcs tinédzserlány, mint a kérdés írója. Nagyon jól döntött és remek úton van ahhoz, hogy egy csodálatos, gondoskodó párja legyen majd felnőtt nőként. Ő biztos nem fog gyereket szülni egy alkoholista baromnak. Sokan megteszik, aztán sajnáltatják magukat, hogy ver a férjem...Pedig már esküvő előtt, gyerek előtt is verte.

2010. máj. 1. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!