Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztassak hátha jól fog müködni?
Van egy srác akit nem rég ismertem meg.
Tök szimpi volt mindig és még most is az....csak a helyzet az ,hogy pár napja megtudtam ,hogy tetszek neki amin nagyon meg is lepödtem mert teljesen ellentetje vagyunk egymásnak: ő tele van piercingel ,fültágiótaja is van
ami nekem már nem igazán jön be.
Ezek közül nekem egyik sincs.
Úgy alapban nem lenne baj a sráccal mert jól is néz ki stb.....és most ,hogy megismertem picit jobban sok a közös bennünk amin meglepödtem. De még is a legnagyobb bajom az vele hogy nagyon csajozós én szerintem..... minden csajhoz van egy-két szava. Nem akarom ,hogy egyszer -kétszer meglegyek neki és dobjon. Bár ő azt mondta a közös ismerösünknek hogy nem akar átverni. Nem tudom... én még is tartk tőle ,de tetszik is.
Vas hiánya az biztos nincs...Majd néhány sötét bőrű megszabadítja a súlyfeleslegtől:)
Ha nem bízol benne és kételyeid vannak, akkor annak oka is van, ami legtöbbször igaz. PL ha erősen sejtünk valamit, az általában a válasz szokott lenni a kérdésünk, amit nem ismerünk be magunknak. Annyira nem lehetsz magányos, hogy megkockáztasd, bár te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!