Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék meghódítani egy boltban dolgozó csajt?
Van egy lány az egyik nagyobb élelmiszer üzletben, aki tetszik nekem. Szoktam ott vásárolni, és amikor ő van a pultnál, mindig hozzá megyek fizetni. Nálam egy 3 évvel biztos idősebb, de ez nem baj, én úgyis szeretem az idősebb lányokat, meg magasabb is vagyok nála. Tippek kellenének, hogy hogyan tudnék vele beszédbe elegyedni? esetleg valaki szedett már fel így csajt?
18/F
Szerintem meg először csak flörtölj vele!
Tudd meg , hogy egyáltalán vevő e rád! Hogy figyel e rád, érdekli e hogy mit mondasz!
ÉS ha látod, hogy néha mosolyog vagy hogy figyel rád, akkor utána következő alkalommal már elhívhatod kávézni!
Szóval kérdezd meg ezt meg azt hol találod, vagy ez biztos jó....vagy te ettél már ilyet szerinted milyen, vagy jéézusom ezt az idiótát aki előttem volt, szerinted nem fura ember.....ez csak példa!!!!
De ez egy bolt, szóval szerintem flörtölj előbb, és következő alkalommal jöhet a kávé, ha legutóbb vevő volt rád!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!