Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék meghódítani egy boltban dolgozó csajt?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyik nagyobb élelmiszer üzletben, aki tetszik nekem. Szoktam ott vásárolni, és amikor ő van a pultnál, mindig hozzá megyek fizetni. Nálam egy 3 évvel biztos idősebb, de ez nem baj, én úgyis szeretem az idősebb lányokat, meg magasabb is vagyok nála. Tippek kellenének, hogy hogyan tudnék vele beszédbe elegyedni? esetleg valaki szedett már fel így csajt?

18/F

2011. jún. 17. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj oda, hozzá és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve munka után meginni egy kávét... most ebbe mi a nagy cucc? És még te mered a korod után rakni az F betűt? :D Hidd el, nem olyan nehéz, ha te is bejössz neki akkor úgy is elmegy veled :)
2011. jún. 17. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már szedtem fel így csajt, ő egy cukrászdában dolgozott, ahová gyakran betértem, s mindig rámosolyogtam, a vásárlások során humorizáltam (de csak módjával), s diszkréten bókoltam neki. Egy nap megkérdeztem az egyik kollégáját, hogy ő benn van-e, mikor lesz benn stb. Na, akkor bementem hozzá, s megkérdeztem, hogy meddig dolgozik.

Mondtam, hogy nekem most sietnem kell, s ezért felé nyújtottam egy papírt, s elkértem a nevét meg az msn-címét. (Amúgy nem kellett sietnem, de úgy csináltam.)

A többit pedig msn-en intéztük.

A lényeg, hogy próbálj meg a bizalmába férkőzni, a tekinteteddel is udvarolj.

Sok sikert!

2011. jún. 17. 17:46
 3/11 A kérdező kommentje:

Fruits Punch Samurai !

Szerintem azért némi beszélgetés kell azelőtt, hogy elhívjak valakit kávézni...Az kicsit érdekesen jönne ki szerintem, ha egy ismeretlen emberhez odamennék, hogy "Szia! Nem iszunk meg egy kávét?". Szerintem ha már váltunk pár szót valakivel, úgy könnyebben belemegy a kávézásba, de amíg egy vadidegen ember elhívja, akkor nem biztos, hogy igent mond...

2011. jún. 17. 18:17
 4/11 anonim ***** válasza:

és mit akarsz neki mondani, az előtt, hogy elhívod kávézni?

megkérdezed, hogy van? vagy bocsi kérhetnék még 1 zacsit? Szóval ha mindig pultnál van ahol mindig van ember rajtad kívül...

a legegyszerűbb ha meghívod egy kávéra...

ha ott elkezdesz vele flörtölni meg dumálni hosszasabban dumálni akkor zavarba hozod a munkehelyén, és ha nem akar tőled semmit akkor meg neki ez elég kínos is, mert ha meg ingerült lesz akkor meg a főnöke szúrja le h hogy beszél egy vevővel...

szóval vigyázni kell hogy ne hozd kellemetlen helyzetbe...

2011. jún. 17. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, pultnál vagy kasszánál leszólítani elég necces, sok ember előtt. Próbáld meg kitudakolni, hogy hány órára megy be melózni, és meló előtt elcsípni valahogy a boltnál, vagy meló végén, mikor megy haza. Mintha véletlenül arra járnál. Ahhoz már a főnökének sem lenne semmi köze és a sort sem tartod fel :P :D

22/L

2011. jún. 19. 11:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Fruits Punch Samurai válasza: És még te mered a korod után rakni az F betűt?

Az F betű fiút is jelenthet...

2011. jún. 19. 11:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Esetleg mondhatnád, hogy "Ilyen későn is dolgozol,jó fárasztó lehet...mennyit kell bent lenned egy nap?"Vagy valami ilyesmit.És akkor kiderül,hogy hányra megy,hánykor végez stb.
2011. jún. 19. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudom, kedves 76-os nem akarok veszekedni, de elég nehéz elhinnem, hogy ennyire nincs önbizalma. Oda kell menni hozzá és elhívni! Nem kell neki semmit mondani előtte, majd beszélgettek egy üdítő mellett.

Odamész hozzá ennyit kell mondani:

- Szia, nem lenne kedved inni egy kávét/üdítőt meló után a -nem tudom hol-?

- hát nem is tudom... (tuti ezt mondja vagy azt, hogy sajnálom van barátom)

- jó akkor 6kor találkozunk -nem tudom hol-!

2011. jún. 19. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát én sok reményt nem fűznék ehhez.. Képzeld csak el, hogy a tényleg csinos a lány akkor napi szinten mennyi ember udvarolhat neki??? És nagy valószínűség szerint elhajtja őket szép finoman! Nagyon különleges srácnak kéne lenned ahhoz, hogy felkeltsd az érdeklődését pláne munka közben amikor másra kell figyelnie.

Azért egy próbát megér de a nemleges válasz ne keserítsen el ;)

27/F

2011. jún. 19. 12:05
 10/11 TOMAtm ***** válasza:
vegyél valamiből kettőt és oszd meg vele,akkor már lehet beszélgetni.mondjuk csokit,találd már fel magad....
2011. jún. 19. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!