Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja azt mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt mindenki, hogy "Ki kell mozdulni, és akkor megtalálod az igaz szerelmet"?

Figyelt kérdés

Már volt 2 barátnőm, mindkettő csalódás volt....nem vagyok itthonülő típus, de nem ismerek olyan lányokat akikkel lehetne valami. max 1 et de ő foglalt...mind1.

Nem értem hogy mindenki ezt mondogatja...attól hogy elmész ide-oda még nem fogsz megismerkedni másokkal...Utcán ugye nem mész oda csak úgy valakihez, az hülyén jön ki szeintem...más is gondolja így? mi az értelme ennek a mondatnak?

2011. jún. 16. 21:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
zordan tök jól nézel ki, csak hozod azt a gitáros hosszúhajos alterstílust (nincs ezzel semmi baj), ami sok csajnak nem jön be, mert nem elég "menő". de ne foglalkozz vele, az ő veszteségük, majd akinek így is bejössz, az lesz ám a húde. :) na uff. :) 29L
2011. jún. 16. 23:16
 22/23 anonim ***** válasza:

A hajam amúgy fogadásból kezdtem növeszteni még 14 évesen :D

Nővérem rávett, hogy levágja a hajam -ő volt 16 akkor- az eredmény borzalmas lett, úgy néztem ki mint valami buddhista szerzetes és a fodrász se tudott sokat javítani rajta (kopaszra nem akartam letolni) sokat nevettek rajtam, én meg ilyen "mindenki kapja be" alapon megfogadtam, hogy nem vágatom le nem tudom már mennyi ideig. Borzasztó gyorsan nő a hajam, így amikor a hátam közepéig ért azért már meggondoltam magam és igazíttattam rajta. így 10 év távlatából visszatekintve nyilván nevetséges az egész, de a haj megmaradt, hozzászoktam, szeretem... kb a vállamig ér addig hagyom meg, és amúgy nem olyan könyv-séróban hordom mint a képen.

2011. jún. 17. 01:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Ugye mennyire idegesítő? Nekem is szinte kivétel nélkül ezt mondják az ismerőseim. Úgy csinálnak mintha ők az utcán vagy a buszon vagy bárhol máshol odamennének csak úgy ismerkedni valakihez. Pedig tényleg én sem vagyok az-az otthon ülő típus... Szóval ennek a mondatnak szerintem semmi értelme maximum így: Ki kell mozdulni, és akkor elüt egy busz vagy más tömegközlekedési eszköz.

Amúgy bocsánat, ha ezeket leírta már más, csak nem olvastam el az összes választ :S

2011. jún. 17. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!