Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt mindenki, hogy "Ki kell mozdulni, és akkor megtalálod az igaz szerelmet"?
Már volt 2 barátnőm, mindkettő csalódás volt....nem vagyok itthonülő típus, de nem ismerek olyan lányokat akikkel lehetne valami. max 1 et de ő foglalt...mind1.
Nem értem hogy mindenki ezt mondogatja...attól hogy elmész ide-oda még nem fogsz megismerkedni másokkal...Utcán ugye nem mész oda csak úgy valakihez, az hülyén jön ki szeintem...más is gondolja így? mi az értelme ennek a mondatnak?
Szerintem igaz.
És nem hülyeség odamenni valakihez a buszon leülni mellé, hogy: Szia szabad ez a hely, merre mész?
Meg nézzük:
Otthon vagy, lemész a boltba, elmész a srácokkal sörözni.
Otthon vagy, boltba mész, elmész kocogni, elmész ebédelni, sétálsz egyet a városban, elmész egy edzésre, lemész a srácokkal sörözni.
Melyiknél nagyobb az esély hogy összefutsz valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!