Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt mindenki, hogy "Ki kell mozdulni, és akkor megtalálod az igaz szerelmet"?
Már volt 2 barátnőm, mindkettő csalódás volt....nem vagyok itthonülő típus, de nem ismerek olyan lányokat akikkel lehetne valami. max 1 et de ő foglalt...mind1.
Nem értem hogy mindenki ezt mondogatja...attól hogy elmész ide-oda még nem fogsz megismerkedni másokkal...Utcán ugye nem mész oda csak úgy valakihez, az hülyén jön ki szeintem...más is gondolja így? mi az értelme ennek a mondatnak?
Szerintem jobb külsővel áldott meg a sors kedves utolsó hozzászóló. Ez az odamegyek és teszem a szépet akkor jön be ha minimum átlagos vagy, az alatt színtiszta mázli kell, vagy haveri kapcsolatok segítsége, hogy becsajozz, mehetsz te közben akárhova.
24/F
Kinek? Nekem nem nagy. Teljesen ártatlan szövegekért is pattintottak már le nők amikor még ismerkedni se akartam. Pl házibuli, látom kicsomagolja a süteményt amit mint megtudtam ő sütött. Megdícsérem, hogy finom erre rámnéz majd elfordul és se szia se köszi semmi...
Szintén eset: haverom nagy nőcsábász, felhoz két csajt fogalmunk sincs honnan rámnéz odahozza őket "Képzeld Zoli, ő is arra a szakra jár amire te, ismeritek egymást?" Bemutatkozok köszönök, csaj rémnéz majd se szó se beszéd elmegy mellettem mintha valami állólámpa lennék. Szórakozó helyes eset: odamegyek egy csajhoz köszönök, mondanám a szöveget de félbeszakít "rendőr barátom van" elfordul és lelép.
Ennyiszer nem lehet balszerencsém.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:48
Lehet akkor a kinézettel van a baj, tölts fel képet magadról, véleményezzük
Találtam egy egész alakosat.
Tisztában vagyok vele, hogy a randábbak közé tartozom, csak arra akartam utalni, hogy így nem éri meg "odamenősen" ismerkedni, mert csak szívás.
Szerintem egész jól nézel ki. Hajad sokkal jobban állna röviden, de amúgy semmi gáz nincs veled.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!