Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

A barátommal kb. 3 hónapja ismerjük egymást, nagy szeretem meg minden, de vannak érdekes dolgai.

Például ha elmegyek hozzá, akkor én fizetem az ott alvás költségeit, és azt mondja, vigyek valami kaját, vagy az utcán alszok. Van hogy csak úgy mondja nekem, hogy "Te riherongy"...ez mit jelent? Ha megakarom puszilni a nyakát elfordul és azt mondja "Ne bánts!" vagy "Haggyá!"

Szerintetek?

2011. jún. 16. 11:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent h fizeted az ott alvas koltsegeit? en szakitanek amugy, nem egeszseges ha egy ferfi igy beszel egy novel! vagy nem szeret vagy ekkora taplo! 23L
2011. jún. 16. 11:40
 2/17 anonim válasza:
100%
Hagyd ott.Biztos találsz olyat aki jobban megérdemel téged.
2011. jún. 16. 11:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a barátod túlzottan szerelmes... Ilyenről még nem is hallottam, hogy egy fiú elkérné az "ottalvás költségeit".... Biztos, hogy erre van szükséged?
2011. jún. 16. 11:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát ha ott alszom fizetni kell pár száz Ft-ot (kollégium)
2011. jún. 16. 11:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
az elso vagyok!! semmire nem kellesz neki csak hogy kieleguljon... sajnos!!! ne alazkodj meg elotte!!!
2011. jún. 16. 11:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Volt olyan is, hogy szex közben alvást színlelt... am 24 vagyok csak elfelejtettem írni
2011. jún. 16. 11:44
 7/17 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Jaj, istenem. Egyes nők olyan hülyék tudnak lenni... Aztán meg majd újságolod a barátnőidnek, hogy minden férfi t@hó paraszt... Mert te sem voltál jobb és a puncikád után mentél.

Szakíts vele, amilyen gyorsan csak lehet, mert ez nem kapcsolat. Az a "szeretet" meg inkább érzelmi függés...

2011. jún. 16. 11:48
 8/17 anonim ***** válasza:
ehh, azonnal dobd ki
2011. jún. 16. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:

24 évesen ezt meg lehet tenni veled?Nem tudod,hogy mit jelent a riherongy?

Riherongy:szajha,könnyűvérű nő

Sz%ajha:k%urva

K%urva:A k%urva az útszélen álló, vagy borbélyban dolgozó nő, esetlegesen interneten magát áruló, sexuális szolgáltatásokat kínáló hölgyemény.by Népszótár

Remélem minden kétséget eloszlattam.Sexre kellesz neki,vagy csak unatkozik.Használhatnád az agyadat,hagyd el,de még ma!22/F

2011. jún. 16. 11:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelent, csak azt nem értem miért mondja...
2011. jún. 16. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!