Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla?
A barátommal kb. 3 hónapja ismerjük egymást, nagy szeretem meg minden, de vannak érdekes dolgai.
Például ha elmegyek hozzá, akkor én fizetem az ott alvás költségeit, és azt mondja, vigyek valami kaját, vagy az utcán alszok. Van hogy csak úgy mondja nekem, hogy "Te riherongy"...ez mit jelent? Ha megakarom puszilni a nyakát elfordul és azt mondja "Ne bánts!" vagy "Haggyá!"
Szerintetek?
Jaj, istenem. Egyes nők olyan hülyék tudnak lenni... Aztán meg majd újságolod a barátnőidnek, hogy minden férfi t@hó paraszt... Mert te sem voltál jobb és a puncikád után mentél.
Szakíts vele, amilyen gyorsan csak lehet, mert ez nem kapcsolat. Az a "szeretet" meg inkább érzelmi függés...
24 évesen ezt meg lehet tenni veled?Nem tudod,hogy mit jelent a riherongy?
Riherongy:szajha,könnyűvérű nő
Sz%ajha:k%urva
K%urva:A k%urva az útszélen álló, vagy borbélyban dolgozó nő, esetlegesen interneten magát áruló, sexuális szolgáltatásokat kínáló hölgyemény.by Népszótár
Remélem minden kétséget eloszlattam.Sexre kellesz neki,vagy csak unatkozik.Használhatnád az agyadat,hagyd el,de még ma!22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!