Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan esetről/viszonyról tudomásotok amikor a párotok biztos meg csalt, és a párotok legjobb tudásotok szerint nem tud arról hogy ti tujátok? Ha igen, miért tartjátok titokban hogy tudtok róla?
Nincs, de egy higgadt ember, aki tényleg szerelmes a párjába, vagyis annak a személyiségébe, az előbb önvizsgálatot tart, hogy mi is lehet az oka, hogy Ő meg lett csalva.
Emellett pedig hajlandó kivárni, míg a másik lelkiismerete jut el addig a szintig, hogy bevallja.
Utolsó, teljesen igazad van, nagyon egyetértek veled! Én ugyanebben a helyzetben voltam, pontosan ezért nem árultam el neki, hogy tudok róla... Persze biztos nem lehettem benne, de ismertem annyira, hogy lássam rajta, hogy nem stimmel valami.
Csak évekkel később lett vége, és mondhatnám hogy ennek az esetnek semmi köze nem volt hozzá, de talán akkor kezdett el romlani a dolog, és biztos hogy ez is befolyásolt abban, hogy már nem szerettem a végére. A mai napig nem tudja, hogy tudtam, pedig már 4 éve szakítottunk és jóban vagyunk azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!