Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom olyan sokat gonoszkodik velem, hogy már nem bírom. Mit tegyek?
Csak viccel, de mindig kialakul egy harc, amit én nem akarok folytatni, de valahogy vissza kell vágnom, és én nem akarom lenyomni és nem is tudom. Mindig az lesz a vége, hogy elmagyarázom, hogy mostmár hagyja abba, mert idegesít és bánt, akkor ha épp olyan hagulata van, akkor megért, és megígéri, hogy nem teszi többet, de mindig újra és újra előjön. Már fárasztó. Úgy viselkedik, mint a testvérével. Pl. az agyi kapacitásomat becsmérli viccből, stb - hogy érthetőbb legyen.
Mit tegyek? Normális ez egyáltalán 24 éves korban? (én 20/L)

"nincs mit tenni próbáld meg kibírni"
Ez jó volt:D
áúúú...ez így olvasva is fájt :S
jó, kell a móka, de nem ennyi
én nem akarom bántani se szóval, de tettel, néha én is szoktam így beszóni, mókázásból, de egyáltalán nem ennyiszer és igyekszem úgy, hogy közben érezze, hogy szeretem
én meg úgy érzem magam, mint akit lebírkóztak és nem tudok szabadulni

Szerintem meg nem normális. Nem baj az, ha vki viccelődik, ha a másikat nem zavarja. De téged zavar. Ez egy kapcsolatban szerintem nem normális.
Ülj le vele, és mondd meg neki, hogy számodra ez nem vicces. Fejezze be, különben nem bírod hosszú távon elviselni és kész. Egy kapcosolatnak nem a szenvedésről kell szólni.
de épp ez az, hogy már nagyon sokszor "leültem vele" ha nem is szó szerint, de sokszor beszéltem erről komolyan vele, és mindig újrakezdi
ha mértéket tart, nem baj, csak vegye észre, hogy hol a határ

Akkor két lehetőséged van:
Vagy elfogadod és eltűröd, mivel megváltoztatni úgy látszik, hogy nem lehet.
Vagy keresel olyat, aki nem cesztet és nem bánt.

de nem rossz a kapcsolat, ezen kívül minden tökéletes
azt hiszem, várok, amíg kicsit kinövi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!