Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradnak hoppon a rendes lányok többségben, míg a r*banc életmódot folytatok rendes, értelmes pasit ( gyakran még pénzes is) fognak ki?

Figyelt kérdés

érdekelne ki,h látja ez miért van. (sokkal jobbak az ágyban, sokkal feltünőbbek stb)

Köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 13. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez csak fiatal korban van így szerintem. Melyik komolyabb pasi akar magának egy ribit? Főleg, ha pénzes is? Én látom a környezetemben, ezek a ribis életmódot folytató lányok hamar kiégnek. Tudom, sablonos, de igaz. És sok gazdag pasi nem a hülye libákra megy, hanem a hasonló IQ-val rendelkező, tanult lányokra.
2011. jún. 13. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Definíció:

A "r*banc" szó azoknak a k*rváknak az általános gyűjtőneve, akik nem klasszikus k*rvák.

Az intelligens k*rva másik neve, a "hazug r*banc" nem egyértelmű, ugyanis a hülye r*banc is szokott hazudni. Viszont a hülye r*banc nem intelligensen hazudik, ezért valamivel könnyebb rajta átlátni, a hazug r*banc azonban készségszinten hazudik.

A különböző fajta k*rvák között nincs éles határ, és tekintettel arra, hogy a klasszikus k*rvaság inkább foglalkozás, mintsem életérzés, semmi sem zárja ki azt, hogy valaki prostituált és r*banc is legyen egyszerre. A r*bancok halmazát pedig inkább úgy kell elképzelni, mint egy spektrumot, amely az intelligencián alapszik. A spektrum alsó részén helyezkednek el az apatikus k*rvák, a felső részén pedig az intelligens k*rvák. Holott pontos adatokkal nem szolgálhatok, megfigyeléseim szerint nagyjából így alakul a k*rvák viszonya a nemk*rvákéhoz képest az intelligencia függvényében.

Szakirodalom:

[link]

2011. jún. 13. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
19:46 az egy hülye blog
2011. jún. 13. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Mert a ribancok a pénzre hajtanak, a "rendes lányok" meg a külsőre. Amúgy sztem a ribancoknak sincs nagyobb arányban rendes, értelmes pasijuk, mert egy lány se olyat keres.
2011. jún. 13. 20:06
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Én úgy látom egyébként hogy a "ribanc" azoknak a lányoknak a gyűjtőneve akik jobban néznek ki, népszerűbbek, és jobban tapadnak rájuk a pasik, mint arra aki "riobancozik:) Tehát lényegében BÁRKI lehet ribanc, hisz mindenkinél van csúnyább, népszerűtlenebb, és szűziesebb. Legtöbbször egyszerűen az irigység beszél a "ribancozó" "rendes lányokból":)

Rendes lány= túlságosan visszahúzódó, szexellenes nevelést kapott, sokszor kifejezetten csúnya leányzó, aki nem tud felszedni egy normális pasit sem (álatlában pont a visszahúzódó természetéből fakadóan), és rendkívül irigy azokra, akiknek ez simán összejön.

A szerencsétlenségét azzal próbálja lelkileg realizálni, hogy igazából nem vele van a baj, csak mindenki más "ribanc". Olyan ez mnit a "savanyú a szőlő" effektus, amikor is a róka egy gyönyörű szőlőfürtöt lát meg, ám az túl magasan van, és nem éri meg, végül inkább továbsétál azzal hogy "nem baj, úgyis savanyú volt még". :)

2011. jún. 13. 20:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Micsoda igazságot mondott az utolsó!! Ámen!
2011. jún. 13. 20:23
 17/22 anonim ***** válasza:
szerintem nincs teljesen igazad utolsó előtti
2011. jún. 13. 20:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Irigyled a pénzes pasikat a ribiktől és még te vagy a rendes lány?
2011. jún. 13. 21:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam csúnyának, de használom a Rib*nc szót. És én nem értek egyet a 20:08-as hozzászólóval. Lehet, hogy valaki irigységből mondja, de nagyon sokszor a személy megérdemli ezt a megnevezést. Én több ilyen személyt is ismerek, és egyáltalán nem vagyok rájuk irigy, mert az, hogy valakinek minden héten másik pasija van, vag egy szilárd kapcsolata, egyáltalán nem a szépségtől függ. Pl. én akiket ismerek egyáltalán nem szépek, mégis hetente másik pasival fekszenek le(17 évesen..). A facebook alsóneműs képekkel van tele, de ha nekik így jó, akkor hajrá. Egyszer elbeszélgettem az egyikkel, mivel osztálytársam volt, olyanokat mondott, amiket nem is kérdeztem: heti hányszor szexel (ehhez meg mi közöm volt?!), kit utál, kit bír, mit csinált a hétvégén, hogy hogy leteperné azt Valakinek a fiát (miközben van pasija). Szóval saját maga terjeszti a durva pletykákat. Mondjuk én nem adtam tovább, és nyilvánosan sem dobálózom a ribanc szóval. Megjegyeztem magamnak, hogy enyhén kicsapongó életet él és ennyi.

Mondjuk sokan használják tényleg tévesen ezt a szót: egy igényes, szép lányra, aki párkapcsolatban él, vagy szakít a fiújával (stb.) én nem neveznék így meg.

Azonban abban egyet kell érteni, hogy mindig is voltak és lesznek olyanok, akik megérdemlik ezt a megnevezést.

2011. jún. 14. 08:40
 20/22 anonim ***** válasza:
épp inkább a ribancok ribancoznak le mindenkit. Egy normális lány tudja, hogy többet ér az ilyen könnyűvérűeknél.
2011. jún. 14. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!