Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek értelme? A koleszon szomszédok vagyunk egy sráccal, akivel úgymond "titkos viszonyt" folytatok már lassan fél éve?
Megegyeztunk, h nem mondjuk el senkinek. Neki már 3 éve van barátnoje, de nem akar szakítani. Megmondom oszinten, én szeretem ezt a srácot, azért vagyok hajlandó ebbe belemenni, kozben meg nagyon fáj, h csak kihasznál, aztán eldob, és keres egyy uj kalandot. Mit tegyek?
Tudom, h be kellene vele fejeznem, érzem, h ez nem jó, de nem vagyok képes rá...
Pedig erősnek kéne lenned!! Ha nem akar szakítani a barátnőjével, akkor nem akar tőled semmi komolyat! Ha viszont ő nem akar semmi komolyat, akkor miért vesztegeted rá az életed, a szerelmed???
Fiatal vagy! Hát akkor élj, és ne fecséreld el az idődet egy ilyen alakra!! Tudom, h nehéz, de a saját érdekedben meg kell tenned!
mellette keress te is egy másik srácot, akinek te leszel a legfontosabb. legalábbis az állandó barátnője.
addig meg jobb szerintem, hogy van kivel szexelni, nem?
milyen lenne ho lenne egy barátod és az kefélgetne egy kis csitrit a hátad mögött?? nem akarnál tudni róla, ha belemész egy ilyen kapcsolatba akkor te se vagy különb egy....
szal menny oda a barátnőhöz és mond el neki mi van, ő is megérdemli a csávó is megérdemli, és ha tartod valamire magad akkor te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!