Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint, ha megerőszakolnak, én leszek a hibás?
23:39 vagyok
Szerintem nem szorul magyarázatra az előző kommentem. Nemkell kiakadni ha bunkó a pasid, hiszen te együtt vagy vele, valószínüleg ezért szereted, mert ő egy igazi rosszfiú stb...
Szerinted mi nagyobb buntetés? Börtön vagy golyó?
Hidd el börtönben golyó után sír mindegyik
23:55! Hehe, hát igen. :) A másik 3 választási lehetőség meg növeli az esélyeket.
23:58! Igen, azért vagyok vele, mert olyan amilyen. Egyébként nem akadtam ki, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Akkor ha valakit megszurkálnak az utcán az áldozat a hibás, mert nem védte meg magát, sőt bizonyára kiprovokálta.
Elég degenerált hozzáállása van, de azért annyiban igaza lehet, ha egy 15 éves lány hajnalban egyedül mászkál az utcán, akkor kivívja maga ellen a sorsot és nem erőszakolnák meg, ha otthon ülne a s.ggén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!