Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint, ha megerőszakolnak, én leszek a hibás?
Köszönöm a válaszokat! :)
Szívesen elmegyek önvédelmi tanfolyamra, ha lesz rá lehetőségem, meg egy kis izomzatot is szeretnék a közeljövőben.
Majd ha legközelebb nem tud nekem mit adni ajándékba, gázspray-t kérek tőle. :)
Sajnos néhány dologban eltérőek a gondolataink, de örülök, hogy ebben a témában én vagyok a "józan".
23:38
Ha k*rvának néznek valakit az öltözködése miatt, akkor fizessenek neki utána....
Ezt a hozzáállást sem értem. Akkor sem a nő hibája, ha meztelenül szabmázik végig a körúton!!
Parafadugó! Értelek, egyet is értek, de azért, ha azokat a lányokat megerőszakolják, az sem "elfogadhatóbb".
Én egyébként nem így öltözködöm. 1-2 éve hordok csinosabb dolgokat, de rövidebb szoknyát inkább csak a párom mellett. Úgyhogy öltözetileg nem adok okot a szexuális erőszakra.
nem kell azt hinni, hogy csak a kihívóan öltözködő nőket erőszakolják meg. ez baromság.
És egyébként sem mentség. ez kb. olyan szintű, mintha azt mondod, hogy ha vkit hirtelen felindulásból megölsz, az az ő hibája mert felidegesített...
23:39-es!
Nyilván minősít, de ha kifejtenéd bővebben, hogy mire gondolsz, azt szívesen elolvasnám.
A nő nem felelaz erőszakért, de vannak esetek amikor lehetne elővigsázatosabb:
Pl ha tudod egy környékről hogy ott erőszakoskodnak akkor nem mész CSAKAZÉRTIS oda késő este egyedül, föleg ha mindenki mondja neked hogy maradj távol vagy elkisérnek szívesen.
Szóvsl vannak esetek amikor elővigyázatosabb viselkedéssel le lehet csökkenteni ennek az esélyét
Aki meg erőszakoskodik azt meg azonnal bedugnám börtönbe. Ott megtapasztalja majd milyen érzés az, főleg hogy nőket erőszakolók alatt már csak a pedofilok vannak a ranglétrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!