Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kivagyok. :|

Figyelt kérdés

Régen tetszett egy lány, de nem volt köztünk sok..m1.

Az utóbbi 2 napban kicsit közelebb kerültünk egymáshoz (csoportképnél odabújt hozzám és közös képet is csináltunk).

Ma volt a ballagásom és mivel ő 10 km re arébb költözik alig fogunk találkozni, közbe más tetszik neki, de én úgy veszem le én is, azt mondta (bóknak gondolom) hogy nagyon helyes vagyok, sok szívet is ír nekem..De tudom hogy nem lehet az enyém mert az a "más" egy volt pasija akivel lehet újra összefognak jönni, legszívesebben kinyírnám magam, annyira kell..Mit csináljak?:(

(bocsi ha rosz témába írtam..)

2011. jún. 10. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát mit csinálnál?

Mondd el neki mit érzel..

2011. jún. 10. 21:51
 2/15 anonim válasza:

Minél hamarabb nyiss felé addig amig még nemlesz késő.:) keress vele minél több közös dolgot,programokat,bókolgass neki.

és ha tényleg egymásba szerettek akkor még a távkapcsolat is működni fog.:) hajrá.!:)

2011. jún. 10. 21:54
 3/15 A kérdező kommentje:

eléggé olyan hogy nincsenek érzései..vannak csak ritkán mutatja ki, ha elmondom és ő csak barátként tekint rám..:S

am bókolgatok neki meg minden de ezen a héten hazaköltözik :|

2011. jún. 10. 21:58
 4/15 anonim válasza:

akkor próbálj meg minél erösebb barátságot kialakitani,ha régebben volt köztetek valami akkor a barátságbol most is ugyistöbb lesz.:)

hivd el talizni miután hazaköltözött is mindenképp.és ezt az egy hetet még hazsnáld ki.:)

2011. jún. 10. 22:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük hogy azért fogunk találkozni, és mivel ma elmaradt a mai közöskép és egy nagy ölelés ezért jövőhéten találkozunk és bepótoljuk, elvileg, mindenképp meg akarom szerezni mert nagyon szeretem!!:'(
2011. jún. 10. 22:15
 6/15 anonim válasza:
akkor tegyél meg érte mindent.:) és tudod hogy minden sikerül csak akarni kell.:) sok boldogságot majd eggyütt.!:)
2011. jún. 10. 22:20
 7/15 A kérdező kommentje:

nővérével beszélgettem és kérdezgette h kibe vagyok szerelmes meg h más nem tetszik-e.. és szerinte se fogom megkapni:S

[link]

2011. jún. 10. 22:41
 8/15 anonim válasza:
de lehet hogy pont azért kérdezte h ki tetszik neked mert neki is bejössz és igy akar kiábránditani a csajbol..
2011. jún. 11. 20:25
 9/15 A kérdező kommentje:
beleszerettem a testvérébe és igen ezért kérdezte
2011. jún. 15. 12:50
 10/15 anonim válasza:
na hogy áll a dolog?:)
2011. jún. 22. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!