Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Beszéljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Beszéljek vele? Annyira kivagyok :S

Figyelt kérdés

Apukámnak hamarosan lesz a 45. szülinapja,ezért anyával meg a legjobb barátjával azt találtuk ki,hogy egy étterembe szervezünk neki egy meglepetés bulit.

Már tervezzük egy ideje,ezért szombaton anyával átmentünk apa haverjához,mert apa otthon volt és ha ott kezdjük el tervezni,tuti rájön.Anyának hamar el kellett mennie,de mondta,hogy maradjak és írjuk össze a vendéglistát.

És elkezdtünk pezsgőzni(nem rúgtam be,csak egy pohárral ittam) meg beszélgetni...És valahogy eljutottunk a hálószobáig...Utána meg gondolom sejtitek.

Nekem az volt az első,Ő ezt gondolom tudta is...De nem tudom,hogy most beszéljek-e vele vagy ne.Mert akkor reggel csak gyorsan felöltöztem és eljöttem,amikor még aludt.Azóta nem is találkoztunk(bár szinte a házunkat alig hagytam el).

Mikor kérdeztem apát,hogy nem tudja-e,hogy mi van vele,akkor azt mondta,hogy lehet sokat tárgyal mostanában,de régebben néha-néha jött hozzánk még akkor is,ha sok volt a dolga.

De azt sem tudom,hogy mit mondanék neki,ha találkoznánk.

Vagy ha én hívom fel,akkor meg úgy fog tűnni,mintha utána koslatnék...

Tudom,hogy amit tettem,az rossz,de nem gondoltam át,hogy mit teszek,csak cselekedtem...Légyszi ne ítéljetek el emiatt,már így is eléggé ki vagyok :S

Köszi,ha válaszoltok!

Ui.:Lehet,hogy rossz a kategória,de máshova nem nagyon illet.

2011. máj. 10. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ akarsz-e tőle többet (értem itt kapcsolatot, vagy még szexet, vagy barátságot). Ha nem, akkor nincs értelme, ha igen, akkor jah, jó ötlet lenne.
2011. máj. 10. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Sztem kérdezd meg tőle hogy miújság? meg hogy te ezt nem nagyon akartad,de megtörént s sajnáltad.de sztem ne járj vele.az cikis lenne,mert az apukád haverja.te hány éves vagy?és az apukád haverja?ha tudok még segíteni írok. :)

nyugi.

2011. máj. 10. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Sokat gondolkoztam, mielőtt ezt leírtam, de: szerintem nincs megoldás.

Az egyetlen, amit tehetsz, hogy megpróbálod a legkevesebbszer látni, és ne beszélj róla. Ha ő szeretné megbeszélni, persze akkor megpróbálhatjátok tisztázni, de szerintem te semmiképp ne keresd.

És hja. Nem ismerem a szüleidet, de menj 110%-ra, hogy soha, de soha ne tudják meg!

Jól érzem, hogy még nem is múltál el 18? :/

2011. máj. 10. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Szép kis barátja van apádnak, ha a legjobb barátja lánya szüzességét ő veszi el. Én biztos hogy összetörném a csontjait a barátomnak, ha ilyet tenne a lányommal...
2011. máj. 10. 21:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Én 17 vagyok(3 hete volt a szülinapom),Ő 43...

Még én magam sem tudom nagyon,hogy mit akarok...

2011. máj. 10. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. félreértés ne essék, nem téged ítéllek el, hanem apád "barátját".
2011. máj. 10. 21:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy Ő is hibás,de én is,mert mondta,hogy álljunk le,de én annyira akartam.

Ha ezt apa megtudja,akkor engem tuti,hogy megöl :S

2011. máj. 10. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
nézd, nem ismerem apukád barátját, lehet, hogy tök normális ürge, csak elszállt az agya egy estére, most meg szégyelli magát, ezért nem jelentkezik. bár ilyen idősen azért csak lehetne annyira korrekt, hogy tisztázza veled azt az estét, mert ez így olyan, mintha csak egy éjszakára kellettél volna, azt viszont nem a legjobb barátja lányával bonyolítja le az ember.
2011. máj. 10. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Maximum négyszemközt beszélj vele erről. Nem hinném hogy kapcsolatot akarnátok. Egy ilyen viszony pedig veszélyes lehet, akkor is ha csak szexeltek.. Apukádat pedig ne kérdezgesd róla. Nem ismerlek persze, de túl fiatal lennél egy 43 éves férfihez.
2011. máj. 10. 23:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Felhívtam(kb. 30-szor tettem le előtte) és azt mondta,hogy holnap találkozzunk egy hotel éttermében.

Nem tudom,hogy mit mondjak neki...olyan ciki lesz most vele erről beszélni :S

2011. máj. 11. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!