Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem 4 tesztet és mindegyik szerint terhes vagyok.Nagyon félek elmondani a barátomnak mert nem repesne az örömtől.2 éve élünk együtt de szerintem ő még nincs erre felkészülve.Rettegek attól ha elmondom neki akkor elhagy.Mert elvetetni biztos nem fogom.(Legalábbis nagyon nem hajlok rá)Ő még élvezni akarja az életét,bulizni szórakozni akar,nem hiányzik a nyakára egy gyerek.Viszont ez az ő gyereke is szóval valahogy elkéne neki mondanom....Csak nem tudom hogy állítsam be neki.
2011. jún. 10. 16:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ja hát ezt így könnyű kijelenteni hogy mindkettőnk felelőssége,de érted,ha nem vállalja és elhagy akkor mivel én szülöm meg a gyereket én maradok vele egyedül.És utána kinek kéne egy gyerekes nő?
2011. jún. 10. 17:05
 22/30 anonim ***** válasza:
jaj de negatív vagy... Előbb mondd el neki aztán majd meglátod hogyan tovább!
2011. jún. 10. 17:07
 23/30 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy mi lett, kíváncsian várom! :)
2011. jún. 10. 17:12
 24/30 napietus ***** válasza:
nahát akkor főleg. mondd el neki, és ne hepciáskodjon, húzott volna gumit. mégis, mire számított? a továbbiakat pedig közösen kell eldöntenetek.
2011. jún. 10. 18:14
 25/30 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki.Hazaért a munkából,leültem vele.Nem bírtam tovább várni.Elmeséltem neki hogy tegnap vettem 4 tesztet és mindegyik szerint kisbabánk lesz és hogy én nem szeretném elvetetni.Erre azt mondta hogy ismeri magát és ő még nem áll erre készen,mert egy gyerek felnevelése nagy felelősséggel jár.De én nagyon szeretném ezt a babát és szerintem látta rajtam,úgyhogy azt kérte hogy hagyjuk egy picit függőbe a dolgot,egy hetet kért hogy eldöntse mit is akar. Na most megnyugodtam hogy elmondtam neki.:) Remélem úgy dönt majd ahogyan szeretném hogy döntsön.
2011. jún. 10. 18:20
 26/30 anonim ***** válasza:
Azért mindenképpen menjetek el orvoshoz, hogy a doki is megerősítse, hogy baba lesz, nehogy kiderüljön hogy téves riasztás (bár ha 4 különböző pozitív teszt lett akkor kétlem) aztán fölöslegesen agyaljatok ezen mindketten. :)
2011. jún. 10. 18:24
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá felkészülve? Akkor mi a búbánatért nem húzott óvszert?
2011. jún. 10. 19:01
 28/30 anonim ***** válasza:

Én megmondanám neki, nem vagy felkészülve hát képzeld én sem ráadásul nem neked kell sem kihordani, sem megszülni, és nem is te maradsz vele egyedül, ha a felelőtlen pasid, akinek szexelni jó volt, de a következményekről már nem vesz tudomást elhagy. Van 9 hónapja, hogy felkészüljön! Ez van ilyen az élet, a szexből bizony gyerek lehet védekezés mellett is, de azt gondolom ő sem szerette volna, ha csak akkor szexeltek ha már gyereket akartok.:D

Azért remélem nálatok jól fognak alakulni a dolgok!

2011. jún. 10. 19:04
 29/30 anonim ***** válasza:

'kinek kéne egy gyerekes nő??' ez a legfontosabb?? nem az hogy életed legcsodálatosabb dolgát éled/élnéd át??

én kérlek annyi idős vagyok mint te, és van már egy gyerekem és egyedül nevelem. és nem azzal foglalkozom hogy jaj mi lesz, lesz e valaha is férjem stb. hanem olyan boldog vagyok hogy azt nem lehet elmondani!!!!

amúgy meg legyél pozitiv, biztos a párod is örülni fog a babának:) sok sikert!!!!

2011. jún. 10. 19:06
 30/30 megax ***** válasza:
Eddig csak olvasgattam a problémád és a válaszokat... de mostmár hozzá kell szólnom... Nem értem a barátodat... "nincs még rá készen??" hát akkor gyerünk... van 9 hónapja, hogy elkészüljön. Nem az a feladatunk a Földön, hogy utódink legyenek és azokat aztán felneveljük és elindítsuk a világba, hogy aztán ők is végigjárják a mi utunkat? Nem tom hogy van vele a barátod de én pl örülnék, ha megélném még az unokáim születését is majd... Persze az még nem nagy kunszt... de én speciel azt szeretném, hogy az unokáimat is lássam még felnőni. A bulizásra (akinek elengedhetetlen mert anélkül nem bír létezni...) ott volt a gimnázium, egyetem. Ha valaki már tartós kapcsolatban él akkor szerintem ott már kell egy kis komolyság, és igenis gondolni kell a jövőre hosszútávon. Lehet 30-40-50 évesen is elindítani a babaprojektet. (persze nálatok már elindult tehát ez ebből a szempontból tárgytalan^^) de akkor Ti mennyi idősek lesztek mire azok a gyerekek felnőnek? Erre is gondolni kell. :) Nem jobb ha a gyerekeknek fiatal szüleik vannak kiskorukban? És aztán az ő gyerekeiknek meg még olyan nagyszüleik akik nem szenilis vén trottyok? :D
2011. jún. 10. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!