Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem 4 tesztet és mindegyik szerint terhes vagyok.Nagyon félek elmondani a barátomnak mert nem repesne az örömtől.2 éve élünk együtt de szerintem ő még nincs erre felkészülve.Rettegek attól ha elmondom neki akkor elhagy.Mert elvetetni biztos nem fogom.(Legalábbis nagyon nem hajlok rá)Ő még élvezni akarja az életét,bulizni szórakozni akar,nem hiányzik a nyakára egy gyerek.Viszont ez az ő gyereke is szóval valahogy elkéne neki mondanom....Csak nem tudom hogy állítsam be neki.
2011. jún. 10. 16:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ó hát az már nem olyan fiatal. Szüleimnek ilyen idős korukban már 2 gyerekük volt :D Ha dolgozik legalább az egyikőtök, van hol laknotok és nem éheztek akkor had jöjjön az a gyerek, öröm lesz nem pedig üröm :)
2011. jún. 10. 16:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Van mindkettőnknek munkahelye,szerencsére jó körülmények között is élünk,és én szeretném is a babát de ha a barátom ebben nem lesz partner akkor nem tudom mit fogok majd csinálni
2011. jún. 10. 16:36
 13/30 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 év után (és főleg ebben a korban) nem fog elhagyni emiatt..Normális a kapcsolatotok, megvannak a körülmények, akkor előbb-utóbb úgyis napvilágot látna a baba téma. Ha meg emiatt elhagy
2011. jún. 10. 16:45
 14/30 anonim ***** válasza:
Egy 2 éves kapcsolatot biztosan nem fog emiatt felrúgni (főleg ebben a korban). Ahol megvannak a körülmények, normális a kapcsolat, ott előbb-utóbb úgyis napvilágot lát a baba téma. Ha pedig emiatt elhagy, akkor soha nem is érdemelt meg. Ez egy jó teszt, amin ha nem megy át, akkor tényleg egy "nem olyan típus", aki soha nem is akarna tőled gyereket.
2011. jún. 10. 16:50
 15/30 anonim ***** válasza:

Ilyen korban már nem olyan veszélyes azt hittem hogy tizenéves vagy ,ők szoktak ilyen kérdést feltenni ,de szerintem már meg kell értenie. Gyerekesen is lehet élvezni az életet attól még nem dől össze a világ . Viszont azt elmondhatom hogy én borzasztóan haragudnék ha majd egyszer az én általam tervezett idő előtt terhes lenne és nem szólna. Mert ha szól még megértem megbeszéljük ,de amúgy nem. Nah sok szerencsét a babához és mond el mindenféleképpen.

18/F

2011. jún. 10. 16:51
 16/30 anonim ***** válasza:

Bocsi a tévedésért :)

UI: jobb megtudni most, mint 5 év múlva, amikor igazán nehéz lesz kilépni és hirtelen egy olyan férfit kapni, aki családra vágyik.

2011. jún. 10. 16:52
 17/30 anonim ***** válasza:

Örülni fog neki biztos, egy ilyen hír mindig jó hír, csak ne parázz. A lényeg, hogy boldogan mondd el neki h mi a helyzet, lássa rajta hogy te örülsz és hogy nincs semmi gond. Meglásd, nagyon boldog lesz :) És még van 9 hónapja kibuliznia magát :P Sok boldogságot! :)

23F

2011. jún. 10. 16:53
 18/30 anonim ***** válasza:

azt megkérdezhetem, hogy milyen védekezés mellett sikerült a baba?

Mert ha nem védekeztetek, akkor nyilván ő is tudta, hogy előfordulhat ilyesmi.

2011. jún. 10. 16:55
 19/30 napietus ***** válasza:

nem egyedül estél teherbe. nem védekeztetek, ez kettőtök felelőssége, szóval simán mondd el neki, aztán majd lép rá valamit (arra gondolni sem akarok, hogy direkt lettél "véletlenül" terhes).

szóval, hogy volt a védekezéssel?

2011. jún. 10. 16:59
 20/30 A kérdező kommentje:
Talán egyszer voltunk együtt óvszer nélkül.Szerintem akkor csúszott be
2011. jún. 10. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!