Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők élvezik hogy szenvedhetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők élvezik hogy szenvedhetnek, nyavajoghatnak?

Figyelt kérdés

Bele mennek egy olyan kapcsolatba ahol a párja egy tipikus rosszfiú, aztán vége a kapcsolatnak, majd elmondják hogy az összes pasi disznó.

Aztán jön a következő rosszfiú, megint vége, megint az összes pasi disznó.

és a végtelen körforgás megy...mire jó ez?

2011. jún. 7. 16:13
1 2
 11/18 szamóca.. ***** válasza:

16:38.

persze aztán élnek boldogtalanul valaki mellett akit nem szeretnek, és inkább megcsalják.

mert az élet nem habostorta, de az életünk üres és sz*r, ezért KELL gyereket szülni, ehhez pediig fel kell adni saját érzelmeid, és egy olyan férfihez hozzámenni akit aztán kipaterolhatsz a kanapéra aludni, mert nem vágysz rá. Aztán a gyerek végignézheti ahogy a szülei elvegetálnak egymás mellett a boldogság teljes hiányában. nagyszerű!

én meg majd akkor szülök gyereket, ha találok egy olyan férfit akit szeretek is, vonz is, és még apának is ideális. mert gyereket szülni nem azért kell, mert a társadalmi elvárások diktálják, vagy mert üres nélküle az életed, hanem mert TE akarsz a szeretett uraddal közösen egy új életet a világra hozni.

2011. jún. 7. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi ebből a tanulság? Nem kell kedvesnek lenni, egyszerűen éld az életed lányok meg majd jönnek maguktól. Akkor lehet húzós ha csak otthon ülsz mert nem tudsz mit csinálni.

De ha dolgozol, stb. az egyrészt eltereli a figyelmed a hülyékről, lesz pénzed meg stb.

2011. jún. 7. 16:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Mármint lányokkal nem kell. Persze nem is bunkónak kell lenni csak semmi simán semleges. Még élvezetes is.

De egyébként úgy voltam lányok kedvesebbek. Aztán meg több embert ismertem meg, plusz munkahelyemen is fiúk normálisabbak voltak.

2011. jún. 7. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember nehezen talál magának olyan párt, akit tényleg tud szeretni és aki viszont szereti. A kettő ritkán jön össze. A kudarcok mindenkit megviselnek, legyen az nő, vagy férfi. Nem élvezi ezt senki, de persze, hogy mindenki olyannál próbálkozik, aki bejön neki.

A pasik is ritkán próbálkoznak be a jópofa, duci csajnál, inkább sírnak, hogy nem jött össze a dolog a nádszálkarcsú helyeskével.

2011. jún. 7. 17:09
 15/18 napietus ***** válasza:
egyes nők ilyenek. de ha itt körülnézel a kérdések között, van jónéhány nyafogós pasi is, aki maga csinál magának problémákat...
2011. jún. 7. 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:

"persze aztán élnek boldogtalanul valaki mellett akit nem szeretnek, és inkább megcsalják. "

Én nem azt mondom, hogy nem szeretik a másikat és úgy házasodnak...hanem azt, hogy elkezdenek a 30as csajok más tulajdonságokat előnybe helyezni.Mindenki olyan amilyennek a fennvaló megalkotta.Nehogy már rosszfiúságra törekedjen itt valaki, mert erre van kereslet.Mindenki legyen önmaga a legjobb verziójában és ennyi...amelyik lánynak nem tetszik az vagy kap másikat vagy keres amig bele nem öszül.

2011. jún. 7. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Az alap kérdésre a válasz: a nők nagy része igen. Ha nincs probléma, generálnak maguknak és azon siránkoznak, hogy valaki sajnálja őket. 21 vagyok és lány, én is szenvedtem már tök feleslegesen, de leszoktam erről az idióta szokásról.
2011. jún. 7. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen a kérdésre a válasz egész pontosan,hogy: Idioták,éretlenek és te is az vagy.Bár én már idősebb vagyok,valamit nem értek, Gyerekként és attol kezdve szinte mindig levontam a lényegét a rossznak és elkerültem,tudatosan nem kerestem a bajt.Nem értem,ha azt meg lehet tanulni ne nyulj az áramba,mert kicsit ciki,akkor más rosszat amitől szenvedünk,miért nem kerüljük? A válasz tehát,amit az elején írtam és bocsánat,de a kérdezőre is vonatkozik.Ja persze van olyan is aki ettől élvez.
2011. jún. 7. 18:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!