Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok! Milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Milyen gyakran jártok el bulizni a pasitok nélkül?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt,ez alatt kb 3szor mentünk el bulizni,mert a barátom nem szeret táncolni,nem iszik,és az embereket se igazán szereti.(Jártunk moziba,színházba,kirándulni,nem az a baj,h nem mozdultunk ki soha.)Én viszont imádok táncolni,és társaságban érzem jól magam.Ennek ellenére a barátnőimmel is csak nagyon ritkán jártam el bulizni,mert nem akartam egyedül hagyni a párom,tudom,h nem igazán szereti,ha elmegyek(persze nem tiltja,csak annyit mond,h nem szabad pasizni,de nincs úgy kedvem menni,h közben egész este rá gondolok,és nem tudom elengedni magam)Mostanra viszont rájöttem,h nem maradhatok ki minden buliból,30 évesen a gyerek mellől járjak majd discoba,mert fiatalon nem buliztam ki magam?!

Akinek a párja szintén ilyen antiszociális,az hogy oldotta meg a 'problémát'?

20/L

2011. jún. 7. 14:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond nincs azzal, ha felvezeted neki a dolgot nagyjából úgy, hogy te vágysz a buli hangulatára,a zenére, tömegben szeretnél táncolni, de ez messze nem jelenti azt, hogy lerészegedsz, vagy pasizol...

19/l

2011. jún. 15. 18:05
 22/25 anonim ***** válasza:

Mond neki,hogy ilyenkor Ő is üljön be egy sörre/üdítőre valamelyik haverjával,így talán Te is jobban el tudod engedni magad,hogy tudod,Ősem otthon gubbaszt.

Nem lehet,hogy nem tud táncolni esetleg?Tanítsd meg.

Vagy talán épp az a baj,hogy nem iszik.Persze nem kell a sárga földig leinni magát,de egy feles után rögtön megjön a kedve(önbizalma) egy kis tánchoz.

Én is szivesen járnék ilyen helyekre,21 éves vagyok és lassan 4éve a párommal,de eddig csak egyszer voltunk bulizni.(Szilveszterkor)

Nem olt túl jó,mert ha a barátnőimmel táncoltam odajöttek a pasik,nyomultak,vele meg mégsem táncolhatok egész éjjel:) Nehéz dolog ez...ha lenne csajbuli szórakozóhelyeken,arra sokkal szivesebben mennék:))

2011. jún. 15. 18:06
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem sok választ kaptam a kérdésemre...

A barátom tud táncolni,de nem szeret!Nem az a baj,h nem iszik,én sem iszok,és a barátnőim se,mégis szeretünk bulizni.Egyszerűen neki nincs hozzá kedve,nem igényli más emberek társaságát,és már írtam,h nincsenek barátai,akikkel elmehetne pl sörözni,amíg én a barátnőimmel megyek szórakozni.

Engem nem zavarnak a pasik,ha próbálkoznak simán megmondom,h nincs esélyük,mert van barátom.

Nem tudom,mit magyarázkodok itt,nem az volt a kérdésem,h a pasimmal mit csináljak,hanem,h a hasonló helyzetben lévők milyen gyakran járnak el bulizni a barátjuk/férjük nélkül. ???

2011. jún. 15. 19:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Istenem...inkább örülnél,hogy mi próbálunk segíteni.

Ha ilyen okos vagy akkor találd ki egyedül,hogy mihez kezdj.

2011. jún. 15. 19:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Elég sűrűn járok nélküle. Sőt, én mindig nélküle bulizom. Mivel..nincs pasim. :D
2016. máj. 16. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!