Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok! Milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Milyen gyakran jártok el bulizni a pasitok nélkül?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt,ez alatt kb 3szor mentünk el bulizni,mert a barátom nem szeret táncolni,nem iszik,és az embereket se igazán szereti.(Jártunk moziba,színházba,kirándulni,nem az a baj,h nem mozdultunk ki soha.)Én viszont imádok táncolni,és társaságban érzem jól magam.Ennek ellenére a barátnőimmel is csak nagyon ritkán jártam el bulizni,mert nem akartam egyedül hagyni a párom,tudom,h nem igazán szereti,ha elmegyek(persze nem tiltja,csak annyit mond,h nem szabad pasizni,de nincs úgy kedvem menni,h közben egész este rá gondolok,és nem tudom elengedni magam)Mostanra viszont rájöttem,h nem maradhatok ki minden buliból,30 évesen a gyerek mellől járjak majd discoba,mert fiatalon nem buliztam ki magam?!

Akinek a párja szintén ilyen antiszociális,az hogy oldotta meg a 'problémát'?

20/L

2011. jún. 7. 14:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

sajnálom,h így jártál az előző barátnőddel,de neki köszönheted a mostanit,ezt ne felejtsd el!:)

a nyaralás biztos jó lesz,akkor nem a szálláson fogunk gubbasztani ebben biztos vagyok:)

(egyébként nekem nem hiányzik az alkohol,nem szoktam inni,csak különleges alkalmakkor pl.szilveszter,születésnap egy pohár pezsgőt)

a 'bezártság' természetesen nem volt olyan rossz,csak úgy értettem,h nem engedett bulizni,azért nem jártam (nem szó szerint nem engedett,hanem 'lelkileg zsarolt',h vele maradjak,és én mint írtam maradtam is)

2011. jún. 7. 18:06
 12/25 napietus ***** válasza:

17:56-os, és Te is, kedves kérdező! mi ez az elengedem/nem engedem hülyeség? még házasságban sem szokás, nemhogy csak együtt járásnál...hogy van ez egymás gyámjai vagytok, vagy nevelőtisztjei :P:)? eszemmegáll, mai fiatalság :P

29/N

2011. jún. 7. 18:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom,a párom és a válaszoló,ill a környezetemben több pasi is,miért nem akarja annyira elengedni a párját a barátnőivel szórakozni...pedig a barátom,nem 'mai fiatal',elmúlt 30 éves.
2011. jún. 7. 19:04
 14/25 anonim ***** válasza:

Én soha nem mondtam a barátnőmnek olyat hogy nem engedem el, de én inkább vele vagyok hogyha akad egy kis szabadidőm a munka mellett.. és mivel dolgozok hétvégén örülök ha pihenhetek, ő meg suliba jár, több ereje van bulizni menni.

Kérdező: becsüld meg hogy ilyen pasid van aki nem az a bulizos tipus, sokkal jobb mintha olyannal járna akiről azt se tudod melyik kocsmában bulizik hétvégente és kivel van.. ahogy idősödik az ember később ezek lesznek a mérvadóak, sajnos ilyen stilusu lányokbol is egyre kevesebb van, mert amilyen lányokat én ismerek mind a barátja nélkül akarna menni.

F 27

2011. jún. 7. 19:05
 15/25 napietus ***** válasza:
mondjuk ne kéredzkedj el, akkor nincs módja "nem elnegedni". amúgy is, milyen ciki már...apámtól kéredzkedtem el még kamaszkoromban ha menni akartam valahova...
2011. jún. 7. 19:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Na ez itt a gond hogy már ő is idősebb és kinőtt ebből :)
2011. jún. 8. 05:31
 17/25 anonim válasza:

napietus.blog.hu válasza:

"17:56-os, és Te is, kedves kérdező! mi ez az elengedem/nem engedem hülyeség? még házasságban sem szokás, nemhogy csak együtt járásnál...hogy van ez egymás gyámjai vagytok, vagy nevelőtisztjei :P:)? eszemmegáll, mai fiatalság :P

29/N"

Sajnos tényleg van ilyen,párom azt szokta mondani hogy ha elmegyek nélküle,akkor vagy elhagy,vagy ő is el fog menni nélkülem és megcsal,így érthető hogy nem mersz menni,vagy csak titokban...

Amugy nem vagyunk annyira fiatalok,én 28 éves (lány)vagyok,párom 30.

2011. jún. 8. 09:05
 18/25 napietus ***** válasza:
09:05-ös, én csak azt nem értem, egy felnőtt nő vagy férfi (mert nőben is van ilyen bőven) miért tűri ezt el? egy gyerek kell hogy elkéredzkedjen a szüleitől, egy katona a felettesétől, alkalmazott a főnökétől. férj a feleségtől, feleség a férjtől nem, mert az partneri viszony. én a helyedben mennék ha akarok, és vennék neki egy csomag óvszert, hogy ha valami krvát kefél, legyen nála. úgyse merné megtenni, ha mégis, indulhatna is a háztól.
2011. jún. 8. 09:12
 19/25 anonim válasza:

9:05-ös vagyok. Igazad van (9:12)valamelyest,de én nem akarom hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolatom,minden más tekintetben jól megvagyunk..

Amugy ez úgy kezdődött hogy 8 évvel ezelőtt,mikor megismertem,megbeszéltük hogy egyikünk sem megy bulizni a másik nélkül,de akkor nem volt gond emiatt,-akkor még hetente,kéthetente eljártunk,bulizós srácnak ismertem meg,mára meg már olyan nagypapás lett..

de volt olyan is hogy közöltem hogy én megyek,ha jön,ha nem,így inkább jött-duzzogva,hogy ő fáradt meg nincs kedve,szóval rászedhető,de nem egyszerű...

2011. jún. 8. 09:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem azért, de te akkor minek vagy vele, ha ennyire antiszoc, és te meg nem vagy az.. ? nem értem. Az írásod alapján, kicsit mérges vagy rá, mert nem megy el veled, pedig nem is az volt a kérdésed.

Amúgy szerintem simán mondd meg neki, hogy figyelj, én nagyon szeretnék bulizni, és, ha te nem tartasz velem akkor elmegyek a barátnőimmel.

2011. jún. 15. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!