Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Lányok szerintetek én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Ezelött másfél éve ismertem meg a neten egy lányt végülis ö volt az elsö komoly kapcsolatom (22évesen )és nagyon beleszeredtem .Az elején jol ment minden találkoztunk meg minden aztán mikor telon szoktam hivni mindig kinyomta vagy hivás közbe lerakta .Kiderült otthon a tesoi elött titkolt mindent hogy velem van (a szülei meghaltak csak a tesoival lakott eggyütt )a lényeg mikor elmentem hozzájuk kiderült sok minden hazugság miket nekem mondott .De végülis megbocsátottam neki aztán a tesoi beleegyezésével folytattuk tovább .Mivel én rossz kapcsolatva voltam a szüleimmel különbözö okok miatt mindig a városban találkoztunk .Elég gyakran kihatott rám a családi gond meg hogy hozzám sose tudunk menni hogy kettesbe lehessünk meg mivel ö volt az elsö lány az életemben nagyon nem tudtam közeledni hozzá (pl magamtol megcsokolni vagy puszit adni )ált mindig ö csokolt engem én meg viszonoztam .Hát azt szeretném kérdezni hogy most amit itt utoljára leirtam ezek a dolgok miatt eldobhat egy lány ?Mert mondta hogy szeret meg minden látszott is rajta, csak mivel én ugy gondolom hogy ha mástol is megkaphatja azt a törödést amit tölem nem akkor mért maradna velem ?Mivel még mindig szeretem de már egy éve mással van én magamat hibáztatom hogy ilyen szerencsétlen voltam .Szerintetek okkal hagyott el ?2011. jún. 7. 14:33
11/13 anonim válasza:
Az már régen rossz ha magadtól nem bírsz megcsókolni valakit akit szeretsz, meg minden, sőt, puszit adni se.... csodálom hogy addig kibírta melletted. Meg minden. Szerintem teljesen megvolt az oka hogy hazudjon erről-arról ha ilyen szerencsétlen vagy...ez tényleg az én véleményem, azért azt nem írtad le hogy msnen mennyi ideig jártál vele, mert nem tudom ebbe a történetbe elképzelni hogy megismerted neten és 1 hét múlva már találkoztál vele... szal ilyen általános iskolás szint ez az egész, MEG MINDEN! Igazából nem sok értelme van na mindegy.
12/13 anonim válasza:
Már nem azért, de ezzel a hozzászólásoddal biztos nagyon sokat segítettél neki... Ha már egyszer írsz valamihez, annak legyen is értelme! Nem azért kért szerencsétlen tanácsot, hogy leoltsd, hanem hogy TÉNYLEG tanácsot kérjen. A többi hozzászóló vajon miért tudott értelmesen megfogalmazni negatyv véleményt is? Meg minden...
13/13 A kérdező kommentje:
végülis igaza van .ha kicsit jobban törödök vele még talán most is vele lennék ,de tapasztalat nélkül nehéz .ö volt az elsö lány akivel testközelbe kerültem ,mig ö már több fiuval is volt .hát igen a tapasztaltság fél siker ,
2011. jún. 9. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!