Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK szerintetek ha igazán szeretitek a párotokat akkor tudtok rá várni?
Úgy értve várni hogy én a párommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Az egyik beszélgetésünk után aminek a témája a család és a gyerek vállalás volt szótlan volt velem. Teltek így a napok a hetek és a végén kiderült hogy ő hamarosan szeretne családot és nem pedig 2-3 év múlva. Lányok ti ilyen feltételek mellett tudnátok egy olyan személyre várni akit tiszta szívetekből szerettek ?
23/F
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:13
Egyetértek veled, de még csak 23 éves. Az a 2-3 év ebbe simán belefér, azaz 25-26 évesen vállalna gyereket. Nem mondom, hogy várjunk 40 éves korig a gyerekkel, de a 26 év csak ne legyen már túl késői. Itt nem arról van szó, hogy a távoli jövőben lenne gyerek.
11:13
Én egyáltalán nem értek egyet. Nem fogok 24 évesen szülni, hogy anyámék nyakán lődörögjünk és munkanélküliként nevelgessem a gyereket, akit majd a gazdag ficsúrok kigúnyolnak mert a turiból öltözik. Majd ha lesz házam és pénzem, akkor. Mellesleg ebben a frankó helyzetben eléggé kétlem, hogy az 3-5 éven belül bekövetkezik, főleg, hogy frankó diplomás munkanélküli leszek, vagy ha lesz munkám, akkor mint tanító, hát sejtheted milyen rengeteget fogok keresni.
És miért ne járja be a világot az, aki teheti? Szerintem nem kell ez a nyafi, hogy kevesen vagyunk. Így is utálok bemenni Pestre, annyi ember van. Ha kicsit megcsappan, hát az csak a mi öregségünkre lesz hátrány, mert nyugdíj az nem lesz.
Jaj, utolsó. Jaj, jaj, jaj, jaj.
Jaj.
Jajjjjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!