Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK szerintetek ha igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK szerintetek ha igazán szeretitek a párotokat akkor tudtok rá várni?

Figyelt kérdés

Úgy értve várni hogy én a párommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Az egyik beszélgetésünk után aminek a témája a család és a gyerek vállalás volt szótlan volt velem. Teltek így a napok a hetek és a végén kiderült hogy ő hamarosan szeretne családot és nem pedig 2-3 év múlva. Lányok ti ilyen feltételek mellett tudnátok egy olyan személyre várni akit tiszta szívetekből szerettek ?

23/F

2011. jún. 7. 08:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként ez igaz, amit írsz, kedves utolsó, a gumiról meg a tablettáról. Kérdező erre tényleg vigyázz, erre nem is gondoltam.
2011. jún. 7. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:13

Egyetértek veled, de még csak 23 éves. Az a 2-3 év ebbe simán belefér, azaz 25-26 évesen vállalna gyereket. Nem mondom, hogy várjunk 40 éves korig a gyerekkel, de a 26 év csak ne legyen már túl késői. Itt nem arról van szó, hogy a távoli jövőben lenne gyerek.

2011. jún. 7. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:

11:13

Én egyáltalán nem értek egyet. Nem fogok 24 évesen szülni, hogy anyámék nyakán lődörögjünk és munkanélküliként nevelgessem a gyereket, akit majd a gazdag ficsúrok kigúnyolnak mert a turiból öltözik. Majd ha lesz házam és pénzem, akkor. Mellesleg ebben a frankó helyzetben eléggé kétlem, hogy az 3-5 éven belül bekövetkezik, főleg, hogy frankó diplomás munkanélküli leszek, vagy ha lesz munkám, akkor mint tanító, hát sejtheted milyen rengeteget fogok keresni.

És miért ne járja be a világot az, aki teheti? Szerintem nem kell ez a nyafi, hogy kevesen vagyunk. Így is utálok bemenni Pestre, annyi ember van. Ha kicsit megcsappan, hát az csak a mi öregségünkre lesz hátrány, mert nyugdíj az nem lesz.

2011. jún. 7. 18:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Jaj, utolsó. Jaj, jaj, jaj, jaj.

Jaj.

Jajjjjj.

2011. jún. 7. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez van. Nem csípem az embereket. Olyan undokok egymással, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi.
2011. jún. 7. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem az a gond hogy 30 éves korom után akarok családot. Hanem jelenleg nem akarok még nem vagyok rá föl készülve hogy apa legyek. Ez még távol áll tőlem egy kicsit. Ez van sajnos csak a párom nem akar várni. Állítása szerint szeret de ő nem akar várni. ( szerintem el akar "zavarni" :( )
2011. jún. 7. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!