Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK szerintetek ha igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK szerintetek ha igazán szeretitek a párotokat akkor tudtok rá várni?

Figyelt kérdés

Úgy értve várni hogy én a párommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Az egyik beszélgetésünk után aminek a témája a család és a gyerek vállalás volt szótlan volt velem. Teltek így a napok a hetek és a végén kiderült hogy ő hamarosan szeretne családot és nem pedig 2-3 év múlva. Lányok ti ilyen feltételek mellett tudnátok egy olyan személyre várni akit tiszta szívetekből szerettek ?

23/F

2011. jún. 7. 08:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szeretitek egymást... együtt akarjátok leélni az életeteket... Mos komolyan az a 2-3 év számít???

23 évesen szerintem csöppet korai... egyetem, munka, etc...

2011. jún. 7. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Nyilván, muszáj lenne.
2011. jún. 7. 08:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Párom már családot szeretne alapítani (összeköltözés meg minden) igaz az elfelejtettem leírni hogy nálam 1 évvel idősebb meg mindketten dolgozunk.
2011. jún. 7. 08:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Én vele szeretném leélni az életemet de a párom állítása szerint nagyon szeret meg így nem szeretett senkit se mint engem de ő nem tud várni éveket.
2011. jún. 7. 08:49
 5/16 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, fiú vagyok, tehát nem tudok a lányok nevében válaszolni.

Az én véleményem ez:

- gyakori eset, hogy a lány várja el a fiútól, hogy a szexszel jó sokat várjon rá a fiú, "ha igazán őt szereti és nem a szexet". Ha ez így van, őnekik is illene várniuk a fiúra, ha igazán szeretik, hiába most nem a szex a téma. Sajnos lányok ez így van.

- ha te 2-3 évet várnál a gyerekvállalással, az még mindig teljesen oké, 26 évesen még mindig teljesen időben vagytok.

- az összeköltözéssel azért ne várakoztasd annyit, ha tényleg szereted, mert értheti ezt úgy, hogy igazából nem akarod elmélyíteni vele a kapcsolatot, úgymond csak szórakozol vele, ezért nem akarsz összeköltözni vele.

2011. jún. 7. 09:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha te is szereted,akkor költözzetek egyelőre össze. A gyerek meg jöhet 2-3 év múlva is. Ti beszéljétek meg =) !
2011. jún. 7. 09:11
 7/16 A kérdező kommentje:
Mi már megbeszéltük csak fáj hogy most olyan helyzetben állok hogy ez miatt szakít velem a párom és megörülök a gondolattól hogy ilyen miatt.
2011. jún. 7. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Gyerek 24 évesen? Én 22 vagyok és majd ezer év múlva talán akarok egyszer...nem tudom engem nem érdekelne, hogy kell rád várnom egy kicsit. Legalább összeköltöznénk és lenne pár évünk kettesben. Utána már úgyis ott fog ˝lábatlankodni˝ a gyerek. (bocs de én most abban a korban vagyok, h rettegek a szüléstől, és nem akarok gyereket így az én válaszom nem tudom mennyire számít)
2011. jún. 7. 10:27
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg egyáltalán nem korai....kb. az ilyen mentalitás miatt tartunk ott, hogy a magyarok lassan elfogynak, a "hadnemondjam kik" meg teleszülik az országot.

Bocs, de az ember produktív kora a 20-30 közötti időszak, nem pedig később.

Egyáltalán már azt sem tudom felfogni, hogy a család, a gyerek az miért büntetés, miért teher egyesek számára? Ja, igen, tudom, mert akkor nem lehetne meg az olasz nyaralás, a 2 autó, meg a többi..."inkább legyen kevesebb gyerek, de annak megadok mindent" - ez a gondolkodás vezet az elkényeztetett, mindent s.gge alá kapó hülyegyerekek tömegéhez.

(Bocs h kicsit eltértem a tárgytól).

2011. jún. 7. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

"gyakori eset, hogy a lány várja el a fiútól, hogy a szexszel jó sokat várjon rá a fiú, "ha igazán őt szereti és nem a szexet". Ha ez így van, őnekik is illene várniuk a fiúra, ha igazán szeretik, hiába most nem a szex a téma. Sajnos lányok ez így van."

Pont ezt akartam írni, de megelőztél.

A csajoknak azonban az nem tetszik, hogy nem az van, amit ők akarnak. A rosszabb eset, hogy kiszakad a gumi vagy elfelejti bevenni a tablettát. Persze csak véletlenül. Ha nagyon nem akarsz gyereket, ő neki pedig ez a mániája, akkor jobb óvatosnak lenni.

2011. jún. 7. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!