Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK szerintetek ha igazán szeretitek a párotokat akkor tudtok rá várni?
Úgy értve várni hogy én a párommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Az egyik beszélgetésünk után aminek a témája a család és a gyerek vállalás volt szótlan volt velem. Teltek így a napok a hetek és a végén kiderült hogy ő hamarosan szeretne családot és nem pedig 2-3 év múlva. Lányok ti ilyen feltételek mellett tudnátok egy olyan személyre várni akit tiszta szívetekből szerettek ?
23/F
Szeretitek egymást... együtt akarjátok leélni az életeteket... Mos komolyan az a 2-3 év számít???
23 évesen szerintem csöppet korai... egyetem, munka, etc...
Megmondom őszintén, fiú vagyok, tehát nem tudok a lányok nevében válaszolni.
Az én véleményem ez:
- gyakori eset, hogy a lány várja el a fiútól, hogy a szexszel jó sokat várjon rá a fiú, "ha igazán őt szereti és nem a szexet". Ha ez így van, őnekik is illene várniuk a fiúra, ha igazán szeretik, hiába most nem a szex a téma. Sajnos lányok ez így van.
- ha te 2-3 évet várnál a gyerekvállalással, az még mindig teljesen oké, 26 évesen még mindig teljesen időben vagytok.
- az összeköltözéssel azért ne várakoztasd annyit, ha tényleg szereted, mert értheti ezt úgy, hogy igazából nem akarod elmélyíteni vele a kapcsolatot, úgymond csak szórakozol vele, ezért nem akarsz összeköltözni vele.
Szerintem meg egyáltalán nem korai....kb. az ilyen mentalitás miatt tartunk ott, hogy a magyarok lassan elfogynak, a "hadnemondjam kik" meg teleszülik az országot.
Bocs, de az ember produktív kora a 20-30 közötti időszak, nem pedig később.
Egyáltalán már azt sem tudom felfogni, hogy a család, a gyerek az miért büntetés, miért teher egyesek számára? Ja, igen, tudom, mert akkor nem lehetne meg az olasz nyaralás, a 2 autó, meg a többi..."inkább legyen kevesebb gyerek, de annak megadok mindent" - ez a gondolkodás vezet az elkényeztetett, mindent s.gge alá kapó hülyegyerekek tömegéhez.
(Bocs h kicsit eltértem a tárgytól).
"gyakori eset, hogy a lány várja el a fiútól, hogy a szexszel jó sokat várjon rá a fiú, "ha igazán őt szereti és nem a szexet". Ha ez így van, őnekik is illene várniuk a fiúra, ha igazán szeretik, hiába most nem a szex a téma. Sajnos lányok ez így van."
Pont ezt akartam írni, de megelőztél.
A csajoknak azonban az nem tetszik, hogy nem az van, amit ők akarnak. A rosszabb eset, hogy kiszakad a gumi vagy elfelejti bevenni a tablettát. Persze csak véletlenül. Ha nagyon nem akarsz gyereket, ő neki pedig ez a mániája, akkor jobb óvatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!