Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet érezni, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet érezni, hogy még szeretitek a párotokat?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan sok minden történt és a bizalmi szintem iránta csökkent és nem tudom, hogy még ugyanúgy szertem e.
2011. aug. 6. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit jelent számodra a szeretet??

Mi hiányzik belőle? Mi túl sok belőle? mi lenne jobb helyette??

2011. aug. 6. 19:21
 2/10 Hailey13 ***** válasza:
onnan érzed hogy szereted, hogy ha szakítassz vele, rögtön utána nagyon megbánod:)
2011. aug. 6. 19:25
 3/10 twinky ***** válasza:
Onnan, hogy ha odaadom neki a kocsit es leegeti a kuplungot, nem teszem szova...
2011. aug. 6. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:03

Ez gyönyör volt. Teljesen elérzékenyedtem. A könnyem is kicsordult:P

2011. aug. 6. 20:23
 5/10 A kérdező kommentje:

ne egymást oltogassátok :D csak segítsetek

köszönöm a válaszokat:)

2011. aug. 7. 01:29
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

"A szeretet valaki vagy valami iránti ragaszkodásban, gyengédségben, önzetlen jóakaratban megnyilvánuló érzelem."

"Szerelem az, amikor valaki annyira kitüntetett a számodra, hogy mindent azért teszel, hogy őt emeld. A szerelem a másik vélekedésére, gondolataira és álmaira irányuló tiszteletnek és szenvedélynek, valamint a hibáira és fájdalmaira irányuló együttérzésnek olyan szintje, amikor a hűséget éled meg a szabadság legmagasabb fokaként, mert a másik kitüntetettsége olyan magas, hogy semmi és senki sem tántoríthat el tőle; és mert a hűség bizonyul a lehetséges legkisebb meghozható áldozatnak őérte."

Wikipédia...

2011. aug. 20. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne hogy már a szeretet wikipédián kelljen keresni, Jézusom!!!!

Én pl onnan érzem, hogy szeretem Őt, hogy hiányzik, hogy sokat gondolok rá, hogy alig várom, hogy újra lássam, és amikor hozzámér, megérint, akkor egy fajta nyugalom fog el, és minden tökéletes.

Ahogyan megölelem, megszűnik a világ, és az idő, ami olyankor nagyon hamar elszalad.

Ha nincs velem, akkor is velem van, és ha rá gondolok, mosolygok és boldog vagyok :( :( :(

26f

2011. aug. 20. 09:21
 8/10 cicus9615 ***** válasza:
Hogy folyton rá gondolsz és bármit megadnál érte, ő az első számodra. :)
2011. aug. 20. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy minden pillanatban vele szeretnél lenni, hogy még ha egy teljes napot is együtt töltetek, az is kevés, hogy magad elé helyezed, és ha netalán megbántod, az neked legalább annyira fájdalmas, és mikor meglátod, a szíved csak úgy repdes, és mindig alig várod, hogy a közeledben legyen, és hozzád érjen, rád nézzen, hasonlók... :$ :)
2011. aug. 20. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:

akkor nem fogod szeretni, ha nem róla kérdezősködöl itt, hanem tök másról.

amíg ő érdekel, addig kötődsz hozzá, akár időtlen időkig

2011. aug. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!