Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet érezni, hogy még szeretitek a párotokat?
Mit jelent számodra a szeretet??
Mi hiányzik belőle? Mi túl sok belőle? mi lenne jobb helyette??
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:03
Ez gyönyör volt. Teljesen elérzékenyedtem. A könnyem is kicsordult:P
ne egymást oltogassátok :D csak segítsetek
köszönöm a válaszokat:)
"A szeretet valaki vagy valami iránti ragaszkodásban, gyengédségben, önzetlen jóakaratban megnyilvánuló érzelem."
"Szerelem az, amikor valaki annyira kitüntetett a számodra, hogy mindent azért teszel, hogy őt emeld. A szerelem a másik vélekedésére, gondolataira és álmaira irányuló tiszteletnek és szenvedélynek, valamint a hibáira és fájdalmaira irányuló együttérzésnek olyan szintje, amikor a hűséget éled meg a szabadság legmagasabb fokaként, mert a másik kitüntetettsége olyan magas, hogy semmi és senki sem tántoríthat el tőle; és mert a hűség bizonyul a lehetséges legkisebb meghozható áldozatnak őérte."
Wikipédia...
Ne hogy már a szeretet wikipédián kelljen keresni, Jézusom!!!!
Én pl onnan érzem, hogy szeretem Őt, hogy hiányzik, hogy sokat gondolok rá, hogy alig várom, hogy újra lássam, és amikor hozzámér, megérint, akkor egy fajta nyugalom fog el, és minden tökéletes.
Ahogyan megölelem, megszűnik a világ, és az idő, ami olyankor nagyon hamar elszalad.
Ha nincs velem, akkor is velem van, és ha rá gondolok, mosolygok és boldog vagyok :( :( :(
26f
akkor nem fogod szeretni, ha nem róla kérdezősködöl itt, hanem tök másról.
amíg ő érdekel, addig kötődsz hozzá, akár időtlen időkig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!