Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti vonzónak találtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti vonzónak találtok egy INTJ típusú fiút? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy ilyen személyiségtesztes weblap. Az 5 féle tesztből 4-szer INTJ, 1-szer INTP jött ki eredményként nekem. Azt írja, hogy mi, akik ilyenek vagyunk, elég nehezen találunk párt magunknak. Kérdés, h ti vonzónak találjátok az ilyen fiúkat? A lényeg, hogy racionális gondolkodású fiúra gondoljatok, de bővebb leírást itt találtok:

[link]

Köszi előre is a válaszokat! :)

2011. jún. 6. 23:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
INTP jött ki és abszolút illik rám. :))
2011. jún. 7. 05:16
 12/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:04

Bejön! Én is ilyen vagyok. :)

2011. jún. 7. 08:18
 13/29 anonim ***** válasza:

ISTJ vagyok. 2X teszteltem, mindig az jön ki. És abszolúte illik rám. És milyen érdekes, közgáz- ügyvitelire akartam íratkozni. Hehh... van ebben valami.

Ne haragudj,h nem a kérdésedre válaszoltam. =)

2011. jún. 7. 08:46
 14/29 anonim ***** válasza:

95%-ban fedi a valóságot, tök jó:D

Én ISFP vagyok, más csak egy ESFP csajt kellene találnom:D

2011. jún. 7. 08:58
 15/29 A kérdező kommentje:
Az ESFP Engem már lehet h tényleg kiborítana, a humor részlegben van is egy olyan kép ahol mutatja h ők pont az ellentéteink. :D Na de az ESTP csajok nagyon jók, én nem bírnám ha a btnőm túl elméleti lenne, kellene nekem egy kiegészítő társ. :)
2011. jún. 7. 09:05
 16/29 anonim ***** válasza:

egy INTJ típusú fiú nagyon aranyos csak tényleg bevonzom a kalandokat :D Másrészről egy ilyen típusú fiú/férfi kiszámítható és nem rizikós. =)

ESTP lány :D

2011. jún. 7. 16:30
 17/29 anonim ***** válasza:

Én IDFJ vagyok (sajnos)

19/L

2011. jún. 7. 17:07
 18/29 A kérdező kommentje:

Azért a páromat nem fosztanám meg a kalandoktól. :P Meg annyira sztem nem vagyok kiszámítható, legalábbis sokszor nem tudják, mire is gondolok; a szüleim se ismernek engem. :)

IDFJ? Olyan nincs. :D

2011. jún. 7. 17:15
 19/29 anonim válasza:

Nekem is hasonló eredményeim vannak :)

Legtöbbször INTJ jött ki, de sokszor volt INTP is.

(Elenyésző számban ENTP, és ENTJ is kijött, de inkább INTJ-nek érzem magam.)

Ezekből kiindulva igen, komolyan vonzó lehetsz.:D

Az a gondolat, hogy egy INTJ nehezebben talál párt magának, való igaz, de ez nem jelenti azt, hogy Forever Alone maradsz, csak minket vagy nem értenek meg, vagy meg sem próbálnak megismerni. Főleg hogy mi sokkal többre tartjuk az intelligenciát és nem feltétlenül fogunk olyan párt választani,- aki lehet hogy egy kirakatban szépen mutat, de értelmes társalgásra képtelen, és ha kicsivel több lenne az intelligenciaszintje, már képes lenne a fotoszintetizálásra.

Remélem ilyen problémád még nem volt, és ne is legyen! :D

Remélem azért tudtam segíteni :)

16/L, INTJ

2012. febr. 21. 19:34
 20/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, elég kemény szöveged van. :D INTJ lányban különösen nagyon ritka. :)
2012. febr. 23. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!