Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakiből kiszerettek fiúk, lehetséges, hogy újra belé szerettek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem,nem jártunk csak akartunk mindketten egy huzamosabb ideje,de nem tudtuk egymásról és én egy idő után beletörődtem a barátságba,ő meg akkor próbálkozott de én akkor már nagyon féltem hogy elveszítem mint barát.És aztán ugye voltak közben próbálkozásaim hogy mégis,de nem mondtam nyíltan ki,csak a végén de ott is kicsit leplezve (azért értette) és akkor mondta amit mondott és vesztettem el-mindenhogy. Bocsi,hogy nem érthetően írtam le.

egyébként köszi,de már vége. :/ még egyszer látom és elköszönhetek tőle egy jó időre...:/

2011. jún. 9. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
furcsa.Szombaton elvesztettem a szerelmemet,az igaz,de visszakaptam a legjobb barátomat.És hogy mi ebben a furcsa?Az,hogy a két ember ugyan az a személy.Szombaton,mikor először felléptem Facebookra,3 levél várt tőle,de oltári édes volt mind és ilyet még soha nem mondtak nekem...és ő a legjobb barátom.Talán jobb is így.Utolsó voltam.Veled,kérdező,hogy alakultak a dolgok?
2011. júl. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!