Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiből kiszerettek fiúk, lehetséges, hogy újra belé szerettek?
jézusom velem is pont ez van.Volt egy srác...állítólag nagyon szeretett,de elszúrtam.Nem is jöttünk össze,mert mikor megmondta hogy szeret...Féltem hogy végleg elvesztem ha nem jön össze.Pedig régóta és agyon szerettem...Most meg szenvedek mert megőrülök érte,de már csak 3 napom van,amég láthatom néha-néha,mert ő 8.os és másik suliba megy majd nyáron meg így nem is találkozunk...:/ pedig annyira nagyon szeretem...:'/
egy sorstárs.
Ezekben az esetekben az ún. elvarratlan szálakról van szó.
Tehát a pár mindkét tagjánál előfordulhat, hogy olyan érzelmi töltetek maradtak a lelkük mélyén amik még az elválás után is megragadtak bennük. Lehet, hogy tudatosan ebbe bele sem gondolnak. Véglegesnek érzik az elválást. A felszínre kerülésükhöz elég egy váratlan találkozás, vagy gesztus.
Hát nekem már mind1...holnap az utolsó nap hogy láthatnám esetleg,de nem sok rá az esély mert valószínűleg teljesen máshol leszünk mindketten...és eddig nem történt semmi.Ja még a ballagáson láthatom őt,de ott meg koránt sem ér rá majd velem foglalkozni...:/ ma volt egy pillanat a folyosón felnéztem és ott állt és a szemembe nézett és egy pillanatra mindketten megálltunk és csak néztük egymást aztán továbbmentünk,és engem a sírás fojtogatott...szóval remélem neked sikerül,nekem nem jött össze. :/
tegnapelőtt 21:48-as voltam
De ne haragudj, ezt nem értem. Ti jártatok? De kiszeretett belőled?
Vagy még nem jártatok?
Köszönöm, neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!