Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni egy olyan fiút akit már évekóta szeretsz?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit kb 2 éve szeretek de még mindig nem tudok kiverni a fejemből...Nem is az a baj hogy nincs esélyem nála mert szerintem lenne csak vagy nem meri bevallani vagy nem tudom...De azt igen hogy nagyon elakarom feledni...De hogy tegyem ha annyira szeretem? Pedig muszály mert hanem egyre többet szenvedek..Légyszi segitsetek:((2011. jún. 6. 17:08
11/12 anonim válasza:
annyira durva volt elolvasni, amit írtál.. ugyanígy vagyok... de nekem osztálytársam, és mivel most szünet lesz, nagy esélyem van elfelejteni.. és legnap láttam egy másk lánnyal, és furcsa, de örültem neki, hogy vele van.. nem tom miért..
ezt most nemtudom miért írtam le, de sztem foglald el magad "mással".. vagyis hogyha alami lefoglalja az "agyad", valami hobby, vagy kreatívkodj..:P ez most hülyén hangzott, de nekem régen segített..
vagy csinálj róla pro és kontra listát.. ha több áll mellette, akkor lehet ényleg vallomást kéne tenned, ha nem akkor mg szépen lassan felejteni.. nehéz, de ELMÚLIK...:))
vagy írj le mindent!! nagyon sokat segít...
most jó sok mindent leírtam, majd megtalálod a neked megfelelelőt..:))
12/12 A kérdező kommentje:
De neked segit az hogy vakáció s nem látod,de én egész nyáron kell lássam....mert nyáron mindiga falun vagyok és ő is..:((
2011. jún. 11. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!