Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfelejteni egy olyan fiút akit már évekóta szeretsz?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit kb 2 éve szeretek de még mindig nem tudok kiverni a fejemből...Nem is az a baj hogy nincs esélyem nála mert szerintem lenne csak vagy nem meri bevallani vagy nem tudom...De azt igen hogy nagyon elakarom feledni...De hogy tegyem ha annyira szeretem? Pedig muszály mert hanem egyre többet szenvedek..Légyszi segitsetek:((
2011. jún. 6. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha van esélyed akkor inkább tégy neki vallomást előbb.

Egyébként [link]

2011. jún. 6. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
miért nem próbálkozol neki vallomással?
2011. jún. 6. 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
4 éve párkapcsolatban élek... 2 éve szakítottunk egy időre a párommal, akkor megismertem egy srácot, akivel azóta kisebb kavarások voltak..azóta is szeretem, nem szerelemmel, de jobban, mint egy barátot. ismerős a helyzet. esélyem lenne nála, ezt tudom, hiszen akkor nem kavartunk volna, viszont ő nem akar nekem bűntudatot okozni. szeretem a mostani páromat, de ezt a másik fiút viszont nem tudom elfelejteni...
2011. jún. 6. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jún. 6. 17:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy próbálkoznom kéne de nem értem...nagyon megbántott úgymond..mert visszahalottam az osztálytársától hogy valaki mondott rolam olyan titkot amit biztos ő mondott el hisz más nem tudta...szoval nagyon rosszul esett s jobb ha elfelejtem mindhogy tovább szenvedjek(nem csak e miatt)
2011. jún. 6. 17:22
 6/12 A kérdező kommentje:
én 15 ő meg 17-t lesz
2011. jún. 6. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:

de gáz h nálunk is ilyenek vannak,pedig mi már elmúltunk 20 is...

Hát majd az idő megoldja,csak ennyit tudok mondani igazából....

2011. jún. 6. 17:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jún. 6. 17:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Idővel el fog múlni. Szerintem már nem kell sokat várni. Egyébként egy másik fiú sokat segíthet:D Komolyan. Próbálj meg nyitott szemmel járni. Egyébként ha meg kifecsegi a titkod jókora paraszt! Még csak megbízni sem tudnál benne. Nem lenne jó kapcsolat akkor sem ha összejönne.
2011. jún. 6. 21:38
 10/12 A kérdező kommentje:
De nem értem mer olyan rendesnek ismertem meg...de tényleg..nem tudom miért csinálta..
2011. jún. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!