Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni egy olyan szemelyt akit teljes
szivedbol szeretsz?
1/13 A kérdező kommentje:
jaj igen a szakitas hulysegbol tortent, mert o kint ult a barataival es en elmentem baratnommel setalni a varosba ere o atz hitte hogy biztos megcsalom, es oszevsztunk a baratai elott, ere o este avval jott hogy o nem akar egy olyan lannyal egyutt lenni aki megmdnja a magaert es lekezeloen beszel vele, pedig o kezdte meg kint a hvaerjai elott hog ymit keresel itt? es en mondtam hogy megyek setalni baratnommel ere meg hogy o nem adot engedelyt, er ene csak anyit mondtam hogy nem is kernek tole engedelyt ilyenert
Semmit. Ha igazán szeretsz, sosem felejtesz, csak ha találsz egy az előzőnél jobb párt. Adj időt magadnak, hogy lenyugodj, aztán légy nyitott új kapcsolatra.
2009. ápr. 7. 21:56
3/13 A kérdező kommentje:
de mivan ha nem tudod .. nekem csak o kell es senki mas:((...
Huh de gyerekek vagytok még...Nagyon komoly kapcsolat lehetett, ha ezért szétmentetek :D :D :D Nőj fel és ha megértél egy valódi kapcsolatra, akkor vágj bele.
2009. ápr. 7. 21:57
5/13 A kérdező kommentje:
lehet hogy gyerek vagyok de tisztaba vagyok az erzeseimmel es nagyon szeretem es nem akarom elveszteni:(..
Szia,
hát ez a "nem adott engedélyt" nagyon antipatikussá tette a szememben. Ha komolyan gondolta ezt az "elengedést", akkor ne bánd. A párod ne birtokolni akarjon, és a párod nem azt jelenti, hogy mindenki más körülötted lényegtelen.
Tudom, hogy ez most nem vigasztal, és tényleg sajnállak érte. De bármennyire is fáj, ne te legyél az, aki megalázkodik előtte. Ha szeret, akkor béküljön ő. Nagyon megalázónak tartom az ilyen "nem adtam rá engedélyt" beszólásokat.
2009. ápr. 7. 22:07
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez csak ürügy volt a srác részéről. Várj egy pár napot esetleg egy hetet és biztos vagyok benne, hogy más csaj oldalán fogod látni... Ilyen nincs ha ö is szeret, hogy egy sétán összevesztek...
2009. ápr. 7. 22:07
Hogy a címben feltett kérdésre válaszoljak anélkül, hogy megnézném a magyarázatodtad:
Nekem is most kellett felejtenem valakit. Nem a páromat, az most mindegy is hogy kit.
A felejtés egy folyamat. Az elején még sokat reménykedsz, sőt nem csak az elején. A legfontosabb hogy tudatosítsd hogy vége, ő már nincs, én például engedtem a szomorúságomnak, nem sírtam ugyan, de sokat gondoltam rá direkt az első napokban. Ha átéled a fájdalmat akkor enyhülni fog. Aztán ahogy múlnak a napok tudsz majd mással is foglalkozni, de nyugodtan ha eszedbe jut, az elején ne hesegesd el a gondolatot róla. Aztán hidd el megunod te is majd. Addig rossz amíg az ember reménykedik. És tudod mit? én mindig azt mondtam nem fogom magam senkire ráerőszakolni, ha ő nem akar, nem keres annak nyilván van oka, ha akar meg úgyis megtalál. Általában akkor keresik meg az embert ha már nem érdekli az illető, akkor abban is felébred a kíváncsiság..
2009. ápr. 7. 22:25
mi az h nemad valaki engedélyt bocs de ezért éndobtam volna ki,na de am kutyaharapást szőrével ,de sztem párnapon belül visszafog menni hozzád, am ha mégsem menj el vásárolni vegél uj ruhákat csináltass új hajat mgaadnak változz meg kivülről h te magad válztassd meg magad belülről gyorsabban felejtesz ha bepasizol,de az idő is megoldja a problémákat
2009. ápr. 7. 22:28
hat egyszerszt nagyon gyerekes dolog miatt szakitottatok, a valo elet nem ilyen. Masreszt, nagyon nehezen lehet elfelejteni, egy 23 eves vagyok, egy honapja lett vege egy 2 eves kapcsolatomnak, o volt az en elso igazi szerelmem, de meg moost is majd megszakad a szivem. Kezdem azt erezni, hogy soha nem lehet elfelejteni es barki jon is, csak ot fogom keresni. Szoval fel a fejjel, nalunk komolyabb dolgok jatszottak kozre, fiatal vagy meg...ne komyveld el ugy hogy vege a vilagnak.
2009. ápr. 7. 23:04
Kapcsolódó kérdések: