Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni egy olyan szemelyt akit teljes szivedbol szeretsz?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok majdnem egy eve vagyok egyutt parommal, nagyon de nagyon szeretem {+vele fekudtem le elsonek is} de ma szakitotunk. nagyon szomoru vagyok mar vagy 2 oraja csak sirok es meg beszelni sincs kedvem csak szomoru szamokat halgatni . mit tudnak csinalni hogy elfelejtsem?2009. ápr. 7. 21:53
11/13 anonim válasza:
Ha tényleg teljes szívből szereted, akkor nem fogod tudni elfelejteni jó sokáig. Lehet, hogy túlzás, de akár 3 évig is eltarthat. (tapasztalatból mondom)
A megoldás, hááát. Szerelmi bánatra nincs gyógyír! Tűrni kell. A lényeg, hogy kerüld el messziről, mert ha látod, az rossz.
Jah és mégvmi. Egy majdnem 1éves kapcsinak nem lehet így vége. Ez az "ok", amiért szétmentetek, nem nagy ügy. A srác nagyon hülye. Nem birtokolhat. Dee, lehet, hogy lesz még folytatása a kapcsolatnak!
12/13 anonim válasza:
nekem is hasonlo a problémám..2éve szeretekvalakit tiszta szívemből mindigcsak rá gondolok, és szenvedek..mindössze 2honapot jártunk akkor szép volt minden...és nemréglett vége.de régótaismerem.és hátborzaszto.de sztem probáld lekötni magad, gondolj arra,h annyi más pasivan a világon akivel boldoglehetsz.Ne halgas szomoru számokat, hanem vmi vidámat ami feldob.legyél a barátaiddal,tedd azt ami boldoggátesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!