Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elengedni azt akit szeretsz? Hogy lehet gyorsan elfelejteni a barátnőm?
attól függ. te dobtad, vagy ő téged
egy helyre jártok e, vagy nem
részleteket légyszi
Ugyanebbe a heéyzetben vagyok én is csak lány szemszögéből. Velem megszakított minden kapcsolatot, letörölt minden lehetséges helyről. Én meg belepusztulok. Kapom a sok jó tanácsot, hogy menj ide menj oda, de nem jó seholsem, mert ő nincs ott:(
Nagyon nehéz főleg, hogy szeretitek egymást:( Kitartást kívánok neked is.
tapasztalat: elöbb a vizsgák utána ráérsz a magánéletre is ha elQrod a vizsgákat, akkor nem jársz jól.
Elfelejteni nem lehet! csak kis időre szó szerint félretenni a dolgot és majd visszatérni rá.
kezd el olvasni a tételeket és "átszellemülni" ha eszedbe jut a csaj, akkor mindig valami másra egyből átgondolni, de nem egyszerű...
Átérzem!
Októberben szakított velem mert már mást szeret a barátnőm de már vagy 3éve jártunk, közben volt egy csomó szünet aztán mindig visszajött.
Nagyon rossz én is napokig sírtam utána meg minden, mondták hogy igyak de csak rosszabbul éreztem magam sztem nyomorult érzés. :S
Ne próbálkozz ilyesmikkel majd hátha jön valaki akit megszeretsz lógj sokat a haverokkal ilyesmi... de elfelejteni enm fogod csak legfeljebb enm fáj majd annyira. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!