Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elengedni azt akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elengedni azt akit szeretsz? Hogy lehet gyorsan elfelejteni a barátnőm?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:

attól függ. te dobtad, vagy ő téged

egy helyre jártok e, vagy nem

részleteket légyszi

2010. máj. 17. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nehéz az biztos...Majdnem hogy sehogy. Eleinte szörnyen nehéz, emberpróbáló, de az idő ahogyan mondani szokták mindent megold, minden sebet bevarr, csak tudnod kell másra koncntrálni. Én nő vok, engem 2 éve dobott az akiröl azt hittem hogy az igazi, de még a mai napig sem tudtam elfelejteni, és minden emlék a nyomomban van, főleg h egy suliba járunk. Nekem az evés jött be, meg a sok csokii. [: Plusz még a nyitottság mindenre, bulik, partyk meg minden....bulizd ki magad, egy részeg éjszaka csodákra képes. Csak ne vidd tulzásba. Sok szerencsét. :s 16/L
2010. máj. 17. 18:59
 3/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon bonyolult ő is szeret de az anya nem szereti h mindig átjön meg ott alszik és tehát szó szerint gyűlöl tiszta szivéból és a csaj úgy döntött h jobb ha nem fajuluk mélyebre mert akkor csak saját magával csesz ki:S
2010. máj. 17. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért akarod elfelejteni? Ő szeret még? Nincs esély a folytatásra vagy inkább újrakezdésre? Írj!!
2010. máj. 17. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Ugyanebbe a heéyzetben vagyok én is csak lány szemszögéből. Velem megszakított minden kapcsolatot, letörölt minden lehetséges helyről. Én meg belepusztulok. Kapom a sok jó tanácsot, hogy menj ide menj oda, de nem jó seholsem, mert ő nincs ott:(

Nagyon nehéz főleg, hogy szeretitek egymást:( Kitartást kívánok neked is.

2010. máj. 17. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nehogy már az anyja beleszóljon a Ti életetekbe.Ne hagyjátok magatokat!
2010. máj. 17. 19:03
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi már 3 napja iszok meg sírok fiú létemre be*szarás:S és semmi más nem jár a fejemben csak ő minden percben. aztán most lessznek vizsgáim és 1szerűen nem tudok tanulni jól ki baszott most velem :S
2010. máj. 17. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyi! Azzal, hogy iszol nem oldasz meg semmit nekem is ugyan úgy fáj. Engem is utált anyósom, de beleszólt nem tudok mit tenni. Ő meg a családot választotta.
2010. máj. 17. 19:05
 9/10 acel ***** válasza:

tapasztalat: elöbb a vizsgák utána ráérsz a magánéletre is ha elQrod a vizsgákat, akkor nem jársz jól.

Elfelejteni nem lehet! csak kis időre szó szerint félretenni a dolgot és majd visszatérni rá.

kezd el olvasni a tételeket és "átszellemülni" ha eszedbe jut a csaj, akkor mindig valami másra egyből átgondolni, de nem egyszerű...

2010. máj. 17. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Átérzem!

Októberben szakított velem mert már mást szeret a barátnőm de már vagy 3éve jártunk, közben volt egy csomó szünet aztán mindig visszajött.

Nagyon rossz én is napokig sírtam utána meg minden, mondták hogy igyak de csak rosszabbul éreztem magam sztem nyomorult érzés. :S

Ne próbálkozz ilyesmikkel majd hátha jön valaki akit megszeretsz lógj sokat a haverokkal ilyesmi... de elfelejteni enm fogod csak legfeljebb enm fáj majd annyira. :/

2010. máj. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!