Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz e ez a tény hogy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz e ez a tény hogy nőt csak így lehet megtartani?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki régóta együtt van már barátnőjével ,és ö azt állítja hogy ezt úgy sikerült neki elérni hogy Addig forgatta a dolgokat amíg el nem lehetetlenítette a csajt annyira hogy máshová rajta kívül ne tudjon menni Összeugrasztotta a szüleivel meg ilyenek. ,és ha problémája van a nőnek tovább tetézi azzal hogy leugatja és a nő kér a végén még tőle bocsánatot. De ez nekem inkább úgy tűnik mint a háziállattartás. Lehet én furcsállom csak a dolgokat bár bevallom nekem nem volt soha 4-5 hónapnál hosszabb kapcsolatom. Én a nőket sose kezeltem tulajdonnak hanem inkább társamnak páromnak ,meg kicsit barátomnak is. Lehet itt rontottam el! Azon gondolkodom hogy talán nekem is így kéne csinálnom. Csak nem értem mi értelme van így?? Mi erről a véleményetek?
2011. jún. 5. 23:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az egyik hagyja magát, a másik meg kihasználja. Mindkettő bolond.
2011. jún. 8. 11:42
 32/32 anonim ***** válasza:
73%

Röviden: nem, nem igaz.

Ehhez kell egy birtoklási mániás férfi és egy, az átlagnál alacsonyabb önérzetű nő. Szégyen és gyalázat ez, szvsz, a barátod részéről, hogy egy nővel, aki biztos valamilyen okokból veszített önérzetéből, így bánik. Tudod mi tartja tényleg egybe a párokat? Kölcsönös tisztelet, szeretet, odaadás, bizalom, hűség. Ha azt mondják erre, hogy klisé, akkor sajnálom. Ez az igazság.

2011. jún. 15. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!