Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz e ez a tény hogy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz e ez a tény hogy nőt csak így lehet megtartani?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki régóta együtt van már barátnőjével ,és ö azt állítja hogy ezt úgy sikerült neki elérni hogy Addig forgatta a dolgokat amíg el nem lehetetlenítette a csajt annyira hogy máshová rajta kívül ne tudjon menni Összeugrasztotta a szüleivel meg ilyenek. ,és ha problémája van a nőnek tovább tetézi azzal hogy leugatja és a nő kér a végén még tőle bocsánatot. De ez nekem inkább úgy tűnik mint a háziállattartás. Lehet én furcsállom csak a dolgokat bár bevallom nekem nem volt soha 4-5 hónapnál hosszabb kapcsolatom. Én a nőket sose kezeltem tulajdonnak hanem inkább társamnak páromnak ,meg kicsit barátomnak is. Lehet itt rontottam el! Azon gondolkodom hogy talán nekem is így kéne csinálnom. Csak nem értem mi értelme van így?? Mi erről a véleményetek?
2011. jún. 5. 23:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
5%
A nőt úgy lehet megtartani, ha nem találkozik nálad jóképűbb férfival. Valszeg a csaj egyébként is a sráccal maradt volna, mert az jól néz ki.
2011. jún. 6. 08:35
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is sokáig ilyen volt, legalábbis próbált ilyen lenni. Én pedig nem láttam a rózsaszín felhőtől. Aztán volt egy pont, amikor azt mondtam, hogy kész vége, vagy változtat, vagy mehet, amerre lát. Változtatott. Pedig ő is az a férfi... Vagyis inkább még tapasztalatlan kölyök kapcsolat terén... aki akkor képes férfinek érezni magát, ha uralkodik. Vagyis magyarul gyenge szär. Aztán amikor a "sarkamra álltam" kedvesebb lett velem, megértőbb, minden, ami addig nem volt. És láss csodát, a kapcsolatunk is sokkal jobb lett, sokkal jobban érzi magát ő is és én is, és úgy tűnik szép lassan kezdi felfogni, hogy nem attól férfi, hogy uralkodik a nő felett.

Vagyis szerintem az a nő is ludas ebben, aki hagyja magát, hagyja, hogy a férfi tárgyként kezelje őt. Mert ha valódi szeretetről van szó, és nem csupán birtoklási vágyról, akkor az a férfi nem fogja elhagyni a nőt, akkorsem, ha nem hagyja magát tovább alázni.

2011. jún. 6. 08:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Igaz-e az a tény...? Hol hallottad hogy ez tény?:D A haverod egy gyökér. Nem is akármekkora. Tyhű de szemközt köpném az ilyet. Ne kövesd a példáját, mert így nem lesz boldog veled senki. Ja és háziállatot se tarts így kérlek! Azzal is illik jól bánni.

A normális nőket úgy illik megtartani, hogy tiszteled szereted őket. Meg még sok minden blabla. De az általad említett módszerrel csak boldogtalan zombi nők készülnek, beteg kapcsolatok, amelyben még az elnyomó fél sem boldog. Legkevésbé az elnyomott. Szar alak az ilyen. Marha intelligens lehet ha ezzel a módszerrel dicsekszik.

2011. jún. 6. 12:53
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek olyan pasi kell, akire felnézhetnek. A haverod azt nem azzal érte el, hogy milyen jó pasi, hanem azzal, hogy eltávolitott a környezetéből mindenkit, igy csak ő volt az egyetlen, akire felnézhetett a csaj. A kettő között a különbésg csak az, hogy igy a csaj a legelső pasival le fog lépni, aki valamivel is jobban törődik vele, mig a másik esetben valószinűbb, hogy tovább maradna vele. Persze mig meg nem unná...jóból is megárt a sok.
2011. jún. 6. 12:54
 25/32 anonim ***** válasza:
Ezzel a logikával tudod, mi a legjobb afrodiziákum? A pisztoly. Csak ráfogod a nőre és máris lefektetheted.
2011. jún. 6. 12:58
 26/32 anonim ***** válasza:
El is felejtettem írni, hogy már a kérdés sem jó. Igaz-e ez a tény? Ez nem tény, ez vicc.
2011. jún. 6. 13:00
 27/32 anonim ***** válasza:
81%

Lehet melldöngetni a nők kizsákmányolása ellen, okos példákat felhozni a mellett, hogy ez mennyire nem működik és hogy a nő ott fogja hagyni egy rendesebb paliért, de a valóságban ez sajnos, egyes nőknél NEM ÍGY MŰKÖDIK!

Okos, nők hülye választásai. Érdemes megnézni ezt a kis írást. Valahol fenn volt még a neten, vagy meghallgatni néhány Csernus esetet.

Az ilyen érzelmi csapdába került lánynak az alapvető értékrendje van elcseszve arra nézve hogy mi a jó egy kapcsolatban. ÉS a büdös életbe nem fogja tudni a Türannoszát helyettesíteni egy rendes srác aki törődik vele, mert az neki nem törődés. Még ha az agyában tudja is hogy az jó neki valahogy mindig vágyni fog arra, hogy elnyomják és a rendes srác fog hoppon maradni végül.

Valaki már jóm megfogalmazta röviden ugyanezt. Egyfajta szadomazo kapcsolat. Ettől függetlenül nem egészséges. Egyáltalán nem tény hogy ez minden nővel így van de tény, hogy van olyan nő akivel igen.

De kérdés, hogy neked erre a fajta kapcsolatra van e szükséged?

2011. jún. 7. 13:02
 28/32 anonim ***** válasza:

13:02

Én pl. ezért írtam, hogy mindkettőjüknek orvosi segítség kellene.

2011. jún. 7. 13:11
 29/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ erre a kérdésre.

Én is éreztem ,hogy ez így nem normális dolog. De azért írtam ki ezt a kérdést mert már elgondolkodtam rajta ,hogy bennem van a hiba és talán én vagyok nagyon eltájolva?!

De mivel 99%-ban szerintetek sem normális megnyugodtam.

Amúgy bennem is az a kérdés merült fel először ,hogy aki szeret valakit hogy lehet ugyanakkor az ellensége?..

2011. jún. 8. 02:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem szeretik egymást. Ez nem szerelem, ez valami más. Uralkodási vágy, kapcsolatfüggőség. De biztos, hogy nem szerelem.
2011. jún. 8. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!