Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz e ez a tény hogy nőt csak így lehet megtartani?
Nem akarok véleményt mondani, van ilyen nő is, meg olyan is.
Csak annyit mondanék, hogy a volt párom összeveszített a családommal, a szüleimmel, eltávolított a barátaimtól. Nem is vagyunk együtt már évek óta és szerencsésnek tartom magam, hogy nem vagyunk együtt.
Ez f*szság,a haverod egy p*raszt. (bocsi.)
Ez roppant szemét dolog,ha vkit szeretünk,nem b@szunk ki vele,ezt magyarázni kell?? Máshogy is meg lehet simán tartani nőket,ha a barátodnak már csak ez az 1 fegyvere van,az szánalom. Amúgy is,ha a nő menni akar,előbb-utóbb úgyis menni fog.
21/F
ez hülyeség. több mint 8 hónapja vagyok együtt barátnőmmel, és nem szólok bele hogy micsináljon. ha a héten egyetlen napra amit együtt tölthetnénk beszervez vmi más programot, amit amugy bármi másik nap is megtehetne amikor nem érek én rá, akkor azér az rosszul esik, na de ez messze nem behatárolás meg ellehetetlenités.
barátként is és társamként is tekintek rá, ha problémánk van együtt keresünk megoldást, ami mindegyikünknek jó. néha nehéz, de megoldjuk. szerintem ez egy kapcsolat lényege, hogy tartós maradjon, hogy tudjuk együtt megoldani a problémákat, nem az hogy kisajátitsuk egymást... meg megalázza vki a másikat hogy még ő kérjen bocsánatot aki nem is hibás...
szal ez nem igaz és ez nem tény hogy csak így lehet. ha valami tény akkor nem kérdezzük meg hogy igaz e, akkor az tény... na mindegy szóval hülyeség és nem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!