Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz e ez a tény hogy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz e ez a tény hogy nőt csak így lehet megtartani?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki régóta együtt van már barátnőjével ,és ö azt állítja hogy ezt úgy sikerült neki elérni hogy Addig forgatta a dolgokat amíg el nem lehetetlenítette a csajt annyira hogy máshová rajta kívül ne tudjon menni Összeugrasztotta a szüleivel meg ilyenek. ,és ha problémája van a nőnek tovább tetézi azzal hogy leugatja és a nő kér a végén még tőle bocsánatot. De ez nekem inkább úgy tűnik mint a háziállattartás. Lehet én furcsállom csak a dolgokat bár bevallom nekem nem volt soha 4-5 hónapnál hosszabb kapcsolatom. Én a nőket sose kezeltem tulajdonnak hanem inkább társamnak páromnak ,meg kicsit barátomnak is. Lehet itt rontottam el! Azon gondolkodom hogy talán nekem is így kéne csinálnom. Csak nem értem mi értelme van így?? Mi erről a véleményetek?
2011. jún. 5. 23:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

00:03

Első vagyok. Sajnos ez így van, nem túlzás. De a legtöbbször saját maga ellen fordul az ember.

2011. jún. 6. 00:15
 12/32 anonim ***** válasza:
Szerintem már a kérdés is fura:Megtartani??? ha humorizálnék,akkor kitartani,de ha komolyan felelek,ez a szó is megalázó:Megtartani...
2011. jún. 6. 00:17
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem ordítottam a barátnőimmel. Az egyiket 10 évig megtartottam így. Mindig én szakítottam.
2011. jún. 6. 00:26
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
a nő mindig is csak másodrendű egy kapcsolatban. (de közbe persze azt hiszi, hogy ő a főnök)
2011. jún. 6. 00:26
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az ilyen elől inkább menekülnék, mindegy, hogy hova.
2011. jún. 6. 00:34
 16/32 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj, hogy sokan ehhez a megoldáshoz fordulnak, miután egy nőt, nagy szerelmüket, elmarta tőlük anyuci apuci, féltékeny barátnők, ráhajtós barátok. Próbálja elszigetelni az "ellenségtől". A társadalom nagy részével van a probléma, nem csak a haveroddal. De nőt így lealázni, kihasználni tényleg nem szabad. Megjegyzem nők is szokták ezt tenni férfiakkal, és azt se szabad.
2011. jún. 6. 00:44
 17/32 anonim ***** válasza:
53%

Nem látunk bele a kapcsolatba,de így olvasva itt egy kialakult játszma,érzelmi zsarolás áll fent.

Persze ideális esetben ez nem feltétlenül negatív,ha mindkét fél igényei ki vannak elégíve benne.

Magyarul van egy elnyomó,meg egy elnyomott.

Hétköznapi nyelven szado-mazo.

2011. jún. 6. 00:45
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőjüknek orvosi segítség kellene. A haverodnak, amiért ezt csinálja, a lánynak, amiért hagyja.

Azt nem mondanám, hogy a lány a barátnője, mert ez nem párkapcsolat.

2011. jún. 6. 01:32
 19/32 anonim ***** válasza:

Sajnos van olyan nő aki el is várja. A volt barátnőmmel volt is róla egy kis beszélgetésem, amiben ő kifogásolta, hogy nem próbálom meg elnyomni, ezért nem is érzi hogy fontos lenne nekem ő.

A kapcsolat 3 hónap után véget is ért. Ő hagyott el, mert nem érezte, hogy szeretem. Visszament a volt barátjához, azóta az utcán sem nagyon látta senki. A sulin kívül máshová nem is megy.

Persze tudom van még nő meg blabla, de én szerettem őt és most is szeretem. Úgyhogy nem vigasztal, hogy ő tette rosszul

2011. jún. 6. 01:33
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban nem párkapcsolat. A haverod nem normális, hogy ezt csinálja, de csak így képes "férfinak" érezni magát, kell neki a dominancia, magyarul gyenge. A nő nem normális, mert hagyja magát, nincs ereje kilépni, ilyenbe csak érzelmileg labilis nők mennek bele, mert azt hiszik ez a szeretet.

Ha te értelmes nőt akarsz, párkapcsolatot, felnőtt nőt, akkor ne alkalmazd ezt a módszert. Ha csak egy gyámoltalan lény kell, aki rád van utalva és kiszolgál, akkor hajrá.

2011. jún. 6. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!