Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz e ez a tény hogy nőt csak így lehet megtartani?
00:03
Első vagyok. Sajnos ez így van, nem túlzás. De a legtöbbször saját maga ellen fordul az ember.
Nem látunk bele a kapcsolatba,de így olvasva itt egy kialakult játszma,érzelmi zsarolás áll fent.
Persze ideális esetben ez nem feltétlenül negatív,ha mindkét fél igényei ki vannak elégíve benne.
Magyarul van egy elnyomó,meg egy elnyomott.
Hétköznapi nyelven szado-mazo.
Mindkettőjüknek orvosi segítség kellene. A haverodnak, amiért ezt csinálja, a lánynak, amiért hagyja.
Azt nem mondanám, hogy a lány a barátnője, mert ez nem párkapcsolat.
Sajnos van olyan nő aki el is várja. A volt barátnőmmel volt is róla egy kis beszélgetésem, amiben ő kifogásolta, hogy nem próbálom meg elnyomni, ezért nem is érzi hogy fontos lenne nekem ő.
A kapcsolat 3 hónap után véget is ért. Ő hagyott el, mert nem érezte, hogy szeretem. Visszament a volt barátjához, azóta az utcán sem nagyon látta senki. A sulin kívül máshová nem is megy.
Persze tudom van még nő meg blabla, de én szerettem őt és most is szeretem. Úgyhogy nem vigasztal, hogy ő tette rosszul
Ez valóban nem párkapcsolat. A haverod nem normális, hogy ezt csinálja, de csak így képes "férfinak" érezni magát, kell neki a dominancia, magyarul gyenge. A nő nem normális, mert hagyja magát, nincs ereje kilépni, ilyenbe csak érzelmileg labilis nők mennek bele, mert azt hiszik ez a szeretet.
Ha te értelmes nőt akarsz, párkapcsolatot, felnőtt nőt, akkor ne alkalmazd ezt a módszert. Ha csak egy gyámoltalan lény kell, aki rád van utalva és kiszolgál, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!