Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy nőt megtartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nőt megtartani hosszú távon?

Figyelt kérdés

Még nem igazán volt párkapcsolatom, de mostanában ha van is valami azon agyalok hogy még ha kezdetben érdekes is vagyok hogy maradna hosszú távon mellettem. Csak arról lehet hallani szinte hogy a nők megunják a párkapcsolatot, megcsalják a párjukat. Sok idősebb ismerősömnél látom azt hogy a házasságuk úgy megy tönkre hogy a nő egyszer csak nem érzi elégnek amit a férfi nyújthat és félrelép majd ott hagyja a pasit.

Sok párt látok akkor akik olyan hétköznapian el vannak egymással, poénkodnak beszélgetnek stb, én félek ismerve magam hogy nem mindig tudnék jó társaság lenni néha kell hogy békén hagyjanak. Hogy lehet egy nő érdeklődését fent tartani? Sok randi? Nagyon jó szex? Apró de figyelmes ajándékok? Aki tapasztalt az kérem ossza el a felhőket a fejem körül.

2011. szept. 10. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tenni érte, de soha nem csak rajtad, és az erőfeszítéseiden múlik, hogy valaki veled marad-e. Ahogy múlnak az évek, mind a két ember változik, és a körülmények is. Ha nagyon más irányban változtok, nem tudsz mit tenni.

Hogy mit tehetsz érte, az a párodtól is függ, mert pár függő is, kinek mi a fontos, és a fontosabb.

Komolyan kell venni a problémáitokat, és kompromisszum készen tenni kell a megoldásukért. Egy kapcsolatban "te gondod" nincs, "mi gondjaink" vannak.

Folyamatosan ápolni kell a kapcsolatot, mindig törődni kell vele. Együtt élve, vagy már házasan is kell a csak egymásra fordított idő, a programok, új élmények, a randik.

2011. szept. 10. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Ne általánosítsál, öcsém.:)

"Csak arról lehet hallani szinte hogy a nők megunják a párkapcsolatot, megcsalják a párjukat."

Ilyen nőgyűlölő, bizalmatlan hozzáállással nem ajánlott párkapcsolatot létesíteni.

22/F

2011. szept. 10. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Odaszögezed a padlóhoz. Csak ne felejts el neki enni, meg inni adni, mert különben meghal, és nem marad meg hosszú távon.
2011. szept. 10. 10:04
 4/8 krvua ***** válasza:
47%
szerezz füldugót.
2011. szept. 10. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szeresd, ezt mutasd ki, de legyél önmagad és őszinte. Ha szeret téged, melletted marad. Ha nem, nem lehet erőltetni.
2011. szept. 10. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:

ekkora hülyeséget.Képzeld férfiakba is vannak ugyanolyanok... te most azt hiszed hogy minden nő ilyen???

miért ti férfiak ugyanolyanok vagytok???

2011. szept. 10. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Kennelben, de időnként takarítsd az almot.
2011. szept. 10. 21:29
 8/8 Jozso89 ***** válasza:
A válasz a pénz. Nem ilyen egyszerű, de ahhoz, hogy utazgassatok pénz kell. Egy idő után minden unalmas, egy nő társként olyat akar akivel jön megy a világban és nem pl egy adott városban. Nekem egyetlen nő tudta megfogni a szívem lelkem közel 1 évig, majd szakítottunk mert egy átlagos élet neki nem volt elég. Hiába stimmelt a sex ( minden alkalommal 5-6 kielégülés nem eljátszva ) őrülten szerettem mégis félbehagytuk a kapcsit. Meguntam az örökös hisztijeit pedig gyönyörű nő. Csodálkoztam is először mikor kérdeztem mióta szingli és kicsit piromkodva 4 évet mondott. Aztán rájöttem miért. Összeférhetetlen természetű és pénzéhes. Igaz nem cserélt le, mai napig sincs senkije van hogy olyan dolgok jönnek közbe hogy nem értheti az ember miért nem működik.
2018. márc. 28. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!