Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvesen, aranyosan is lehet esélyem a csajoknál?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:57
ez a te töketlenséged miatt van nem azért mert lehetetlen :D
19F
19 F!
pont ez az hogy magától kell jönnie :D de egyik előző válaszolónak igaza van hogy a sokrétegűség is fontos:)talán így lehetséges ez egyszerre:)
ezzel a töketlenséggel szemben azért érvelnék,egy szórakozóhelyen voltam 2szer a héten egy csajszit felszedtem 1éjszakára,nem magamat adtam hanem egy egoman-t
másodszorra egy csajszi követett iszogattunk dumáltunk táncoltunk,de a telszámát sem adta meg pedig magamat adtam,őszinte kedves fiút.Na,erre varrjál gombot!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:05
varrok én kettőt is :D : melyik pizsamádba álmodtad? :D
83: persze nem árt ha magától jön de ha csak ülsz és várod h be fusson a fehér lovon / fekete ford mustangon kinek mi tetszik, az nem biztos h össze jön [persze össze jöhet :D]
akkor szimplán nem vagy kedves bla bla bla pasi :D
nálam az 1 éjszaka és a kedves pasi nem össze férhető fogalom
ha én azt mondom magamról h kedves stb stb fiú vagyok akkor elvárom magamtól h erkölcsi kifogásaim legyenek az 1éjszakás kalandok iránt
19F
am nem az a nagy cucc h megszerzel 1 csajt hanem az h megtartod :) avagy antifaces verzió: jobb egy életre 1 társ mint hetente 19 partner :D
19F
kívántuk hihetetlenül egymást a csajjal,visszautasítottad volna a helyemben?szerintem te se,lehet máskor nem lett volna rá
lehetőséged....
de én nem mondtam h 1 kedves bla bla bla pasi vagyok :)
neked lehet nem :D de ez már nem az én problémám
ha be írod h te az 1ik véglet v akkor nem veszem be h úgy cselekedsz mint a másik véglet :) természet ellenes :P
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!