Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvesen, aranyosan is lehet esélyem a csajoknál?
akk már nem előttem válaszoló :D
előttem válaszoló: miért olyan nagy igény az h normális legyen 1 pasi ?:D ok kevés normális pasi van ez tény [bár néző pont kérdése a normális :D ] de azért amit felsorolt a válaszoló nem olyan nagy kihívás teljesíteni sztem
19F
19F
de az h lezser laza meg egocenter vki attól még nem feltétlen bunkó legalábbis az én szó használatomba nem
19F
előző vagyok
nálam azt jelenti hogy nem ilyen visszahúzódó meg szerény meg nemférfias hanem olyan srác aki tud kedves lenni de még akkor is kicsit olyan kis köcsög:D nem tudom megfogalmazni.igen valóban negatív jelentése van,de kb nálam annyira mint a "rosszfiú"-nak
Szerintem pedig a sokrétüség kell a Nöknek.
Vannak napjaim amikor bunkó vagyok és lekezelö, de tudom hogy ez hiba és igyekszem jóvát tenni, mert alapjáraton egy kedves ember vagyok néha kicsit sok humorral megáldva.
Nem vagyok jóképü, tahát az utcán nem forognak utánam, de intelligens vagyok, vezetö egyéniség, humoros, kedves és ugyanakkor bunkó is ezért kcsit nehezebb az ismerkedés, de amikor például egy nyelviskolába új csoportba kerülök, a második, harmadik napon már minden Nö a szavaimat issza és kerek szemekkel figyelik amikor beszélke, minden szavamon nevetnek és nem is tudom melyik csodálkozó szempárba nézzek.
Elöadásmód kérdése az egész.
14:50
Én tudom, hogy megvan a remény, hogy egyszer majd találok egy olyan férfit, aki megbecsül. Mindig olyat kerestem, akiben megvannak azok a dolgok, amiket említettem is. Viszont megtanultam, hogy senkiben sem szabad hinni...legalábbis mostanában nem megy ez nekem. Valaki mutat egy képet magáról, és egyik pillanatról a másikra szertefoszlik, és teljesen az ellentéte lesz.
De egyszer úgyis eljön értem az az értékes pasi, akit szerethetek őszintén, tudom.:)
83% : nah így már értem
bár az még mindig homályos h lehet vmi 1xre köcsög és kedves :D bár lehet én is csinálom csak szimplán nem esik le XD
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!