Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem teljesen jó kiállású fiúnak van esélye jó csajoknál?
Hát figyelj, ha nem tetszik neki, akkor úgysem passzolnátok össze, de miért ne tetszene? Ne legyél már pesszimista :)
Amúgy látszik rajtunk nőkön, hogy mi tetszik nekünk :)
A másodiknak meg ne higgy.
Azaz, h nem tom, h ahogy rám néz, mit gondol. Nem nyilvánvaló.
Elmondom töviről hegyire a dologt. Tehát úgy veszem észre, h lenne 1 kis remény, de mintha jobban jobban vonzódna 1 másik oszttársamhoz, de velem vhogy másképp viselkedik. Van mostanában 1 oan hüe szokás az osztályunkban h mindenki ölelget mindenkit(nem vok híve) és mintha ő( lehet h gyereksen hangzik) inkább őt ölelgetné. Ez nem rég van így, pár hete nem volt annyira visszahúzódó velem, mostanában meg mintha még inkkább elhidegült volna tőlem.
Hm... hát 1: nekem a baráti körömben volt szokás ez a találkozáskor/búcsúzáskor ölelkezés, és én nem nagyon ölelgettem azt a srácot, aki bejött nekem. De persze, lehet az is, hogy nem érdekled. 50-50%
2: Nővérem nagyon csinos, vékony, tök aranyos meg minden, stb. stb., és a ducibb pasik tetszenek neki. Idézem: "Rajtuk van mit fogni." ;) És a mostani barátja egy elég "súlyos pasi" :D
3: A sportolást pedig ne add fel, ha nem is fogysz tőle annyit, amennyit szeretnél. Jó az, ha valaki rendszeresen fut/úszik/stb, az egészségnek sem árt ;) (volt osztálytársam 2 éve kezdett el rendszeresen futni meg edzeni, 1-2 hónap után még semmi sem látszott rajta, de 1 év múlva már annál inkább :D)
Na, izé, szóval a lényeg az, hogy nem kell úgy pánikba esni, mert vagy olyan mint az újságokban, tévében szereplő pasik. Annak a fele amúgy is smink, orvos, photoshop, meg ilyenek ;):D Úgyhogy hajrá! :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!