Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy idilli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy idilli romantikus szerelem a filmekben nagy többségben tengerparton pálmafákkal, kevés emberrel teljesedik ki?

Figyelt kérdés
Mert ha igen,akkor jó.De akkor a tied,vagy az itt szenvedőké,miért nem olyan.Vigyázz mert a kérdésbe olvasnod kell,ha egyszerü választ adsz,akkor nem értetted!
2011. jún. 5. 11:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

tegnap 14:57 vagyok és a hozzászólásod előtti választ is én írtam.

Teljesen egyetértek.

Mikor összeköltöztünk a párommal, mindketten dolgoztunk, építkeztünk, alig volt időnk egymásra. Mikor pedig már sötét lett és végre kicsit törődhettünk volna egymással, mert dolgozni úgysem láttunk, megjelentek a párom barátai. Minden nap. A fiúk beültek a páromhoz számítógépezni, a lányok trécseltek, a gyereküket meg rám bízták és így ment ez késő estig.

Nem is lett volna baj néha. De minden nap? A végén már kénytelen voltam megkérni a kedvesem, hogy valahogy intézze már el, hogy legalább a héten pár nap ne jöjjenek a barátok, mert én már nagyon nehezen bírom.

2011. jún. 6. 00:59
 32/32 A kérdező kommentje:
és ez csak egy kiragadott példa a sok közül.Egyszerüen ugy van beállitva a társadalom,hogy belátnak egymás fenekébe,és még bele is kontárkodnak.Nekem volt egy 3 éves kapcsolatom,abbol 5 honap volt boldogság,mert annyi időt tudtunk csak megfelelő helyen tölteni.Ja sory: Ez egy sziget volt a Karib tengeren és volt pálmafa is.Én fázos vagyok ezért nem mentem siparadicsomba!!!
2011. jún. 6. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!