Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egy idilli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy idilli romantikus szerelem a filmekben nagy többségben tengerparton pálmafákkal, kevés emberrel teljesedik ki?

Figyelt kérdés
Mert ha igen,akkor jó.De akkor a tied,vagy az itt szenvedőké,miért nem olyan.Vigyázz mert a kérdésbe olvasnod kell,ha egyszerü választ adsz,akkor nem értetted!
2011. jún. 5. 11:58
1 2 3 4
 11/32 napietus ***** válasza:
másrészt sokszor szó sincs szenvedésről, csak nem megfelelő pár választásáról illetve a bolha elefánttá nagyításáról.
2011. jún. 5. 13:38
 12/32 anonim ***** válasza:

A kérdésedet elolvasva, és a konkrét kérdésre válaszolva. Tenger part, pálmafák? Talán az emberek 80%-a ezt találja romantikusnak mert ezt építik a tudatukba. Ezért ő maga is így képzelne el egy romantikus pillanatot. Miért kevés emberrel teljesedik ki? A kérdés maga kicsit értelmetlen, azért kevés emberrel mert a párkapcsolathoz két ember kell se több se kevesebb így elég a kevés ember is. Nézzek a kérdés mögé? Az élet nem egy film, vannak benne hihetetlenül romantikus dolgok ahogy jelenleg számomra is. Jelenleg úgy érzem megtaláltam életem párját mégsem minden tökéletes. Vajon miért? Talán mert 2000 km-re van és nem tudok csak úgy hipp hopp ott teremni mellette? Ahogy egy filmben megtehetném mert ugye ott a szereplőknek nincsenek személyes, anyagi, családi és egyéb problémái. Mert ott nem érzik magukat szar alaknak azért mert csak önmagukkal törődnek. Mert nagyon sok érzést és realitást kihagynak az ilyen filmekből. Élhetnék én úgy, hogy azt hiszem az élet egy mese, de a mesékben nincs megbánás és bűntudat ott minden tökéletes. Ezért nem olyan az én kapcsolatom mint a filmekben. Ezért nem olyan másoké sem.

21/L

2011. jún. 5. 14:11
 13/32 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit, hogy egy kérdésre több helyes válasz is létezik és ez az én helyes válaszom. Nem kell, hogy elfogadd kedves kérdező.

Előző voltam

2011. jún. 5. 14:14
 14/32 A kérdező kommentje:
Én elfogadom és bevallom kicsit játszadozom a kérdéseimmel álltalába.Nem szoktam sokat kérdezni,ritkán és érthetetlent,mert az emberek gondolkodási sémája beállt dolgokon alapul,persze ettől még különbözhetnek.Ezt a kérdésem értette még senki (mint irtam szeretek játszani és nem egyszerüen azt kérdezni,hogy:Fehér,vagy fekete? Amugy inkább olvasgatok inkább itt,mert szeretek mosolyogni.De visszatérve a kérdésemre,amolyan kiegészitő segitségként.Az érzelmeinket nem befolyásolhatja a helyszin,akkor miért nem egy panel lakásban játszodik,sok emberrel körülvéve (akik lehetnek rokonok,barátok is) az ilyen filmek többsége?
2011. jún. 5. 14:52
 15/32 anonim ***** válasza:

14:52

Mert az érzelmeket nem befolyásolja a helyszín, de a hangulatot igen.

Ugyanúgy szeretem a páromat, ugyanolyan boldog vagyok vele akkor is, ha bekapunk egy hamburgert a piacon, de mégis más a hangulat, ha a hálószobánkban, hangulatvilágítás mellett, halk, kellemes zenénél fogyasztunk el egy gyertyafényes vacsorát. :)

2011. jún. 5. 14:57
 16/32 A kérdező kommentje:
Utolsó! MELEG!!!
2011. jún. 5. 15:18
 17/32 anonim ***** válasza:

Te meg Kedves kérdező egy idióta vagy! Ezért a válaszért nyugodtan kockáztatom a %-omat pontozz csak le.

14:11-es voltam

2011. jún. 5. 18:39
 18/32 A kérdező kommentje:
Látod te a százalékrol zagyválsz,kit érdekel? Ha valakit nem értünk az idiota.Jó legyen.De a filmek nem azért játszodnak ott,mert az emberek arra vágynak,hanem,mert kizárja annak lehetőségét,hogy másra figyelj,hiszen minden hepi és azzal vagy,aki szeret és akit szeretsz és folytonos.Az,hogy az emberek vágynak oda az csak egy dolog.de az életük nagy részébe szar körülmények közt probálnak boldogok lenni,miközbe önmaguk rombolják szét azt.Lehet rosszul gondolom,de a hőn állitott szerelem,boldogság nehogy már ugyanolyan legyen az életbe,mint ahol a kérdésem irtam.Tudom hosszú.Nem baj
2011. jún. 5. 19:29
 19/32 napietus ***** válasza:
értem, mire gondolsz. én pl. nem vágyok pálmafás szigetre. ha végynék ott lennék :) de utálom a meleget és a tropikus vidékekre jellemző fülledtséget, legyeket stb. a hegyeket szeretem. az év egy részét ott is töltöm. nem hiszem, hogy mindenki a nyálas filmekből veszi élete céljait...én itt vagyok boldog, és itt teljes a házasságom is, családom, barátaink, társaságunk körében, akiket szeretünk.
2011. jún. 5. 20:15
 20/32 A kérdező kommentje:
Te egy talpra esett nő vagy.Viszont ami kicsit fura nekem az a hidegséged nő létedre.Kiváncsi lennék rád milyen vagy,ha érzékeny vagy.
2011. jún. 5. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!