Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most eloszor ket napja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most eloszor ket napja nem beszelunk. Ugy erzem valaminek vege. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Masfel eve vagyunk egyutt, minden oke volt, de az utobbi idoben eleg sokat marakodtunk. Legutobbi vita utan azt mondta a parom idore van szuksege...ma mar masodik napja hogy nem beszeltunk (max megcsenget mobilon)

Regebb pedig minden fel percet kihasznaltunk, hogy egyutt lehessunk, nem birtuk egymas nelkul. sajnos ugy veszem eszre eleg jol megvagyunk (ahhoz kepest) egymas nelkul:((

Pedig az egesz eletemet eltudtam volna kepzelni vele...mostmeg semmi, ha irok max megbippel utana.

Vajon tudunk valtoztatni ezen? es lesz olyan mint regen, amikor igazan szerelmesek voltunk?

2009. márc. 18. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát várj még egy picit, hagy érezze a hiányodat, hidd el hívni fog, de adj neki időt, beszéljetek telefonon 1nap 1szer, és beszéljetek meg egy találkát, és akkor tied a pálya...
2009. márc. 18. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, ha napokra eltűnik és nem keres és nem is válaszol, akkor vége. Én 2x jártam ebben a cipőben. Menekültek, bujkáltak előlem, nem merték kimondani...Végül voltak kedvesek e-mailben és MSN-en szakítani :S
2009. márc. 18. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
sajnos az a véleményem, hogy mindkettő válasz beigazolódhat... de én azért azt mondanám, hogy ne kresd egyáltalán, semmilyen életjelet ne adj magadról. kezdjél el hiányozni neki, érezze hogy elveszít. nem tudom ismered-e ezt a mondást : csak akkor tudjuk meg, hogy valami mennyit ér, mikor már elveszítettük... majd írd meg mi lett a vége! szorítok nektek... véleméynem szerint minden helyrehozható...
2009. márc. 18. 22:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszodat (valaszotokat)!

Ma felhivott es megkerdezte szeretnek-e talalkozni vele, hogy mindent megbeszeljunk. Mert O ugy erzi nelkulem nem jo semmi, hianyzom neki. Talalkoztunk, aztan balheztunk, aztan vegul sikerult megoldani, megbeszelni a problemakat. Koszi az aggodast:) jo h rendbe jottek a dolgok

2009. márc. 19. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
nagyon örülök, szorítottam! :))) én voltam az előző :)
2009. márc. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!