Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak sok kis apróságot adok valentin napra, egy nagy dobozban. Van még egy kis valaminek hely, mi lehetne az?
Az óvszernek nem lenne sok értelme...
Tudja, hogy ha ajándékozásról van szó, akkor kicsit bezsongok, és nagyon sokmindent összeszedek. Nagyon szeretnék még emellé valamit.:)
A kívánság kártyák miből állnak?szóval milyenek ezek te csináltad őket?:D
csak mert nekem még semmi ötletem sincs mit adjak a barátomnak...:S
a kérdésedre is válaszolva szerintem adj neki még egy mini cserepesnövénykét,valami kis aranyosat.és mondd neki hogy vigyázzon rá majd nagyon,nehogy elhervadjon;)
Én csináltam őket. Van rajtuk szokásos kívánság is (ágyba reggeli, szex különböző pózókban, ölelés stb.) olyan dolgok, amik másoknak esetleg nem jelentenek semmit, egy szabad kívánság is, ami bármi lehet.
A cserepesnövény ötlet tetszik, viszont pasinak virágot, hát, nemtudom mennyire szeretnék adni.
Esetleg egyéb ötlet valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!