Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi mindenki, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki, hogy az a normális, hogy összejön valakivel, gyereket szül és meghal?

Figyelt kérdés

Annyira unalmas már ez az állandó párkeresés mánia, meg "csajozás, pasizás" kényszer. Alig látok embert aki nem ezzel törődne, mi olyan izgalmas ebben, hogy az amúgy is rövid és szánalmas életük háromnegyedét rááldozzák? Én erre az egész dologra úgy tekintek, mint kellemes szabadidős tevékenység az izgalmassá formált életem mellett, nem pedig úgy mint egy hadjáratra ami költekezéssel, papok szent beszédeivel(házasság esetében) és őrült párkapcsolati románcok százaival járó dologra. Amúgy is a legizgalmasabb része ezeknek a dolgoknak az, amikor még nem jössz össze a lánnyal/sráccal és "kerülgetitek egymást" miközben égtek a vágytól és sok más helyzet van amiben érdekes/izgalmas dolgokon keresztül vezet az út a SZEXHEZ, mivel ami utána jön az mindent elront és az égvilágon semmi értelme. Lehet, hogy fél év múlva, lehet, hogy 20 év múlva, de vége szokott lenni, még akkor is ha nem válnak el, csak már megöregedtek. Ha érzelmi támogatás kell keressetek barátot, ha szex kell keressetek partnert.

Lányok, ne akarjatok 14-15 évesen mindenféle idióta kapcsolatot, semmi értelme és nevetséges is, tegyetek valami egyedit, legyen egyedi extrém hobbitok, vagy mélyedjetek el valamiben, szexelni lehet, csak párkapcsolatot ne!

2011. jún. 3. 18:20
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb lenne,ha úgy élnél ahogy te szeretnél.

Meggyőzni úgyse fog senki. Azt megértem ha valami felháborít,de ha így is van,mért foglalkozol vele?

2011. jún. 4. 15:46
 42/45 A kérdező kommentje:

Mert unatkozom és terelek. Vagy mert jó móka. Mindenesetre kifejtettem a véleményem.

Szép napot mindenkinek!

2011. jún. 4. 16:00
 43/45 anonim ***** válasza:

az a legnagyobb baj a szerelemmel, hogy az emberek feladják érte az álmaikat...gondolj cvsak bele..pl:

van egy lány akinek az álma hogy amerikában legyen teszemazt nyomozó..beleszeret valakibe aztán az nem akar amerikába menni..jó nemmennek egy álommal kevesebb...aztán jön azzal hogy: ne légy rendőr mert féltelek...és különben is mi lesz a gyerekkel (mert az ugye kell) ha meghalsz..

és szép lassan azt veszik majd észre hogy az öszes álmukról lemondtak, de van gyerek, gyűrű meg szerelem...

szerintem túl sok a kompromiszumm..de ti tudjátok..csak azok akik bár kevesen vagyunk, de inkább az álmokat választjuk..meg folyton megkapjuk a pofánkba hogy mi lesz veled 70 évesen, meg hogy ciki h még nincs barátod/barátnőd/gyereked...stb

nem lenne gond a szerelemesekkel, ha nem dörgölnék ezt folyton az orrunk alá...sőt..nyilván nem akarjuk mi sem hogy kihaljon az emberiség..de azért emberek..vannak, léteznek (bármilyen hihetetlen) más dolgok is...nem csak a szerelem..

2011. jún. 4. 19:29
 44/45 A kérdező kommentje:

19:29

Ráadásul ezért van az, hogy sok csaj panaszkodik, hogy a srác aki tetszik neki egy önző s*ggfej, mert nem viszonozza stb, holott a srácnak valószínűleg céljai vannak, ami miatt max részlegesen vagy sehogy sem fér bele a csaj az életébe.

Ezzel a szex dologgal is vigyázni kell, mert akadhat olyan aki beléd szeret és, ismét csak te leszel az önző disznó, aki csak lefeküdt a lánnyal és otthagyta...

Valamelyik kommentelő írta, hogy az állatok is szeretkeznek. Igen, némely állat megeszi a párját, van amelyik megcsonkítja, de kevés az olyan állat akinek családja van.

2011. jún. 4. 20:02
 45/45 anonim ***** válasza:

"van egy lány akinek az álma hogy amerikában legyen teszemazt nyomozó..beleszeret valakibe aztán az nem akar amerikába menni..jó nemmennek egy álommal kevesebb...aztán jön azzal hogy: ne légy rendőr mert féltelek...és különben is mi lesz a gyerekkel (mert az ugye kell) ha meghalsz..

és szép lassan azt veszik majd észre hogy az öszes álmukról lemondtak, de van gyerek, gyűrű meg szerelem... "

Ez amit így körülírtál, nem a szerelem, és nem az ideális párkapcsolat.

Én azt nem értem, hogy ha én azt mondom, hogy párkapcsolatban szeretnék élni, miért az a válasz, hogy "mert ezt nevelték beléd". Nem emlékszem, hogy te/ti neveltetek volna.

Meg a másik fele, hogy "Miért hiszi mindenki, hogy az a normális, hogy összejön valakivel, gyereket szül és meghal?". Miért hiszed azt, hogy az a normális, amit te gondolsz? Egyáltalán miért állítod, hogy jó életed van, mikor h*lye kérdéseket teszel fel itt, és másokkal foglalkozol, ahelyett, hogy élnéd a saját életed.

Szerintem NEKEM az a normális amiben ÉN jól érzem magam. Az hogy szerinted, és másik milliók szerint mi a normális, nem igazán érdekel. De nem is traktálok másokat azzal, hogy miért így élsz, miért hiszed, hogy ez normális, bla bla....

2011. jún. 4. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!