Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapcsoltban van valakivel, az normális ha ilyen ismerkedös oldalakon nökkel ismerkedik?
Az én pasim detto ilyen. Van egy rossz hirem... nem hinném hogy meg fog változni.
Nálunk ha kiborul a bili ugy félévig minden oké aztán valahol, valamilyen formában kezdi előlről.
Szerintem ez nem feltétrlenül jelenti azt hogy nem szeret, sajnos vannak ilyen pasik... akik 'igy' szeretnek.
Szerintem ezzel vagy együtt tudsz élni, hogy te vagy a legfontosabb de vannak még mögötted, vagy ideje tovább álni.
Egyik pasi sem szent, neked kell tudnod mennyit birsz éenyelni. :)
Mindenesetre mocsok dolog, és én is utálom, de tenni... nem tudsz érdemben semmit.
Nem normálisak ezek a pasik. Az enyém is ilyen..de talán még rosszabb. Kicsivel több, mint egy éve vagyunk együtt, de az utóbbi pár hónapban teljesen hülyének néz.
volt olyan, h elutazott egy pár napra a szüleivel. Amikor hazajött mondta, h megismerkedett egy lánnyal ott, de csak beszélgettek, nem volt semmi. Ezt még el is néztem volna. Azután megláttam a telefonjában annak a csajnak a telefonszámát, és a hívásnaplóban,hogy beszéltek is. Veszekedtünk egy sort, de túlléptünk. Pár nap múlva belenéztem az smseibe.Soha előtte nem csináltam ilyet, de mivel ő állandóan elolvasta az enyémeket, így gondoltam egyszer belenézek....Szerencsémre, mert megint rá kellett jönnöm milyen gusztustalan féreg. Egy csaj írt neki, h menjen fel hozzá délután, mert nem lesz otthon az apja...meg, hogy mennyire hiányzik neki, mennyire imádja, stb. Ekkor kirángattam az ágyból és elküldtem a fenébe....
Ezt az egészet azzal magyarázta, hogy a haverjával találkozott, és mivel tönkrement állítólag a haverja telefonja, átrakták a barátom telefonjába a kártyát, és így maradt benne az SMs a telefonban.Én meg hülye vagyok!A következő az volt, amikor egy e-mail buktatta le. Egy csajnak írt e-mailt, hogy amióta meglátta, csak rá gondol, nem tudja elfelejteni, h mennyire jól néz ki.Megadta neki az Msn-címét, hogy ha tetszik neki, akkor vegye fel.....
Azokról meg már nem is mesélek, amikor nézem a myvipen az ismerőseit....A csajokhoz olyan kommentárokat írogat, h meg tudnám ölni. Ilyen szép, olyan gyönyörű, szorítson már mellette helyet az ágyban, stb...
És én állítólag túldramatizálom a dolgot, én vagyok a hülye, és neki áll feljebb, ha a fejéhez vágom ezeket. Rengetegszer mondtam már neki, h hagyjuk egymást, de ő
nem akar tágítani.Hogy van ez?
nem, nem normális. de kérdés, hogy neked mire van szükséged? vannak akik boldogan elélnek egymás mellet úgy, h szeretik egymást, de azért tartanak 1-1 szeretőt, mert az egy teljesen más téma belefér. Van nő, aki ha tudja hogy ő a legfontosabb nem érdeklik az el-elfogyasztott hölgyemények, mert tudja, hogy nem az ő körébe tartoznak, azok csak játékok.
De ha Te nem ezekbe a csoportokba tartozol, ami nem lepne meg, akkor várj, hogy még 1-2 alkalommal rajtakapd valamin, nehogy utólag úgy érezd, csak Te reagáltad túl a helyzetet. Ha folyamatosan nőzik, hagyd a francba! semmilyen fickóért nem éri meg hagyni, hogy összetörj. Ha csal, hagyd ott!!
Hogy miért csinálja? vagy mert nem bír magával, mert a nagyon kanos kan típusból való, aki falni akarja a nőket, függetlenül attól, hogy szereti a párját. Vagy mert pont azért tart, mert Tőled mindent megkap, kényelmes vagy számára. amolyan háztartási gép jelleggel.
22:31-es vagyok!
Hogy hogy lehet bírni? Sehogy! Eddig próbáltam elviselni a hülyeségeit, mert pár napon belül születik a babánk, de most végleg betelt a pohár.....
Az én vőlegényem is ilyen. Jogosan zavar a dolog. Miért kell nekik más nő (szerető, barátnő, barát), ha egyszer ott vagyunk nekik? Pláne ha hosszabb ideje tart a dolog, mikor már ismerik egymás igényeit, szokásait... Nem hiszem, hogy nem lehet meg beszélni, hogy ki mit szeretne, hogyan szeretne. Nálunk is ez volt. Mikor összejöttünk megbeszéltük, hogy ki mit hogyan szeret. Persze a párom mondott olyan dolgokat amiket én soha egy barátomnak sem tettem meg, de mivel szeretem így meg teszem neki.
Nálunk azért teszi ezt a párom, mert hiányzik neki a hódítás öröme. Nem csal meg, legalábbis nem tudok róla (pedig mindent meg tettem, hogy kiderítsem mit csinál mikor külön vagyunk), csak flörtöl. Persze én is haragszom rá ezért, de vannak olyan pasik akik ettől érzik magukat igazán férfinak.
Lehet próbálkozni kompromisszummal is. Ismerkedjen, beszélgessen, legyen ő a férfi, de semmi találkozás, semmi titkos sms, ilyesmi. Hátha nálatok be válik.
Nálunk ez nem vált be, mert persze ő is tagadott mindent, hiába láttam a saját szememmel a bizonyítékokat. Jobb a lelkiismeretüknek, hogy letagadják, mintha mi sem történt volna. Két dolgot tehetünk: vagy "megszokjuk" vagy "megszökünk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!