Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki, hogy az a normális, hogy összejön valakivel, gyereket szül és meghal?
Annyira unalmas már ez az állandó párkeresés mánia, meg "csajozás, pasizás" kényszer. Alig látok embert aki nem ezzel törődne, mi olyan izgalmas ebben, hogy az amúgy is rövid és szánalmas életük háromnegyedét rááldozzák? Én erre az egész dologra úgy tekintek, mint kellemes szabadidős tevékenység az izgalmassá formált életem mellett, nem pedig úgy mint egy hadjáratra ami költekezéssel, papok szent beszédeivel(házasság esetében) és őrült párkapcsolati románcok százaival járó dologra. Amúgy is a legizgalmasabb része ezeknek a dolgoknak az, amikor még nem jössz össze a lánnyal/sráccal és "kerülgetitek egymást" miközben égtek a vágytól és sok más helyzet van amiben érdekes/izgalmas dolgokon keresztül vezet az út a SZEXHEZ, mivel ami utána jön az mindent elront és az égvilágon semmi értelme. Lehet, hogy fél év múlva, lehet, hogy 20 év múlva, de vége szokott lenni, még akkor is ha nem válnak el, csak már megöregedtek. Ha érzelmi támogatás kell keressetek barátot, ha szex kell keressetek partnert.
Lányok, ne akarjatok 14-15 évesen mindenféle idióta kapcsolatot, semmi értelme és nevetséges is, tegyetek valami egyedit, legyen egyedi extrém hobbitok, vagy mélyedjetek el valamiben, szexelni lehet, csak párkapcsolatot ne!
19:42
A szüleim nem váltak el, van testvérem és a család mindig is összetartott... Epic fail. :)
20:27
De az csak szakirodalom. A 20.-21. században évezredek szakirodalmát eldobva hoztak létre új nézeteket amik beváltak. Nem pontozlak le, de nem természetes igény. Oscar Wilde mondta egyszer, hogy "Ha az emberek egyetértenek velem, mindig az az érzésem, hogy valami rosszat mondtam."
Én ugyan ezt érzem azoknál a dolgoknál, amit kollektíve csinál az emberiség, pl nem cigizek de nem azért mert káros, hanem mert az emberek nagy része szívja és én csak azért sem, így vagyok a párkapcsolatokkal is.
Akkor te egyszerűen nem vagy normális. Megesik az ilyen. Remélem akkor autód, motorod, és biciklid sincs, sőt nem is buszozol mert a többség is azt teszi.
Sosem tudtam megérteni az ilyen értelmileg toprongy embereket, mint amilyen te is vagy.
Illetve általában az ilyenek külsőleg is nyomottak, nem csak belül. Érthető, hogy nem akarsz párkapcsolatot, hiszen ha akarnál sem lehetne benne részed.
"Én ugyan ezt érzem azoknál a dolgoknál, amit kollektíve csinál az emberiség, pl nem cigizek de nem azért mert káros, hanem mert az emberek nagy része szívja és én csak azért sem"
Általában az emberek nem ugranak le nagyon mély szakadékokba, védőfelszerelés, és egyebek nélkül, csak úgy a poén kedvéért, kipróbálva, hogy túlélik-e.
Ezáltal ajánlom figyelmedbe, mint neked való dolgot.
21:17
Epic fail, minden testi adottságom megvan hozzá, magasság, arányos testalkat, utasítottam el már lányokat is amint megláttam az első jelét annak, hogy nem vevőek különböző nézetekre, csak a rugalmas emberekkel érzem jól magam...
22:18
Így van. Eltudom képzelni milyen lehet házasságban élni, látom a rossz és jó oldalait, de nem kérek belőle, nekem unalmas lenne.
ma 21:17
Definiáld a normálist kérlek. Te nem vagy az, hiszen max érzelmileg lehetnék toprongy a kérdésből kiindulva, de nem lényeg. Utólag meg nem kell azt reagálni, hogy igen is értelmi toprongyot akartál írni, mert butaság. :)
Mi a normális? Na? Gondolom az ahogyan te élsz, azt kellene követendő példának venni. Vagy talán azokat akik összejönnek és babájuk lesz, lehet csikizni a kis hasikáját, nagyon cukika édi bédi, meg lehet kérni az anyukát, had ringassad egy kicsit, de attól, hogy aranyos a gyerek még nem bizonyítja, hogy a házasság ami 11 vagy 16, esetleg 4 éves korában felbomlik valaha is értelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!