Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki, hogy az a normális, hogy összejön valakivel, gyereket szül és meghal?
Annyira unalmas már ez az állandó párkeresés mánia, meg "csajozás, pasizás" kényszer. Alig látok embert aki nem ezzel törődne, mi olyan izgalmas ebben, hogy az amúgy is rövid és szánalmas életük háromnegyedét rááldozzák? Én erre az egész dologra úgy tekintek, mint kellemes szabadidős tevékenység az izgalmassá formált életem mellett, nem pedig úgy mint egy hadjáratra ami költekezéssel, papok szent beszédeivel(házasság esetében) és őrült párkapcsolati románcok százaival járó dologra. Amúgy is a legizgalmasabb része ezeknek a dolgoknak az, amikor még nem jössz össze a lánnyal/sráccal és "kerülgetitek egymást" miközben égtek a vágytól és sok más helyzet van amiben érdekes/izgalmas dolgokon keresztül vezet az út a SZEXHEZ, mivel ami utána jön az mindent elront és az égvilágon semmi értelme. Lehet, hogy fél év múlva, lehet, hogy 20 év múlva, de vége szokott lenni, még akkor is ha nem válnak el, csak már megöregedtek. Ha érzelmi támogatás kell keressetek barátot, ha szex kell keressetek partnert.
Lányok, ne akarjatok 14-15 évesen mindenféle idióta kapcsolatot, semmi értelme és nevetséges is, tegyetek valami egyedit, legyen egyedi extrém hobbitok, vagy mélyedjetek el valamiben, szexelni lehet, csak párkapcsolatot ne!
Tudod miért vagy bolond? Mert neked nem mindegy másnak hogy jó?! Hát ha te egyedül akarod leélni az életed, egyéni döntésed, de attól még nem kell másokat elítélned. Vagy akkor ne vedd zokon, ha ők meg téged néznek agyvesztettnek.
És miért akarja mindenki ezt? Fajfenntartási ösztön, de mivel ki a fene örülne, ha a gyereke apja 20 másik nővel b@szna, meg hurcolná haza a betegséget, stb, jobb a viszonylagos monogámia. Meg azért jobb, ha van valaki az ember mellet. Ha valaki jobban érzi magát egy papírtól, hát tegye, neked sincs ehhez semmi közöd. Téged senki nem kényszerít arra, hogy így élj, megházasodj, éssatöbbi.
Bár gyanítom nem lehetsz több 20-nál, ez a tipikus hipster gondolkodásmód, ami aztán hulla egyedi, de tényleg. Jobb esetben kinövöd a feltűnési viszketegségedet, aztán megtanulsz csendben lenni, és éled úgy az életed, ahogy akarod, anélkül, hogy azt hinnéd, a te életed mennyivel csodásabb.
00:36
Az volt a kérdés, hogy "miért hiszi azt mindenki.."
Nem akarom megváltoztatni őket... Élőben nem kezdek el ezen vitázni, mert felesleges.
navégre valaki, sztem sincs sok értelme...
de ha már válaszolni kell am sztem azért mert izgalmas életet nehéz kiépíteni, de a dráma mindig izgi..és legjobban a szerelemel lehet drámázni
21/L
"Az volt a kérdés, hogy "miért hiszi azt mindenki..""
A kérdés ez volt, de a végén eljutottál oda, hogy te jól csinálod, mindenki más hülye, és hogy "csak párkapcsolatot ne!".
Én lesz*rom, hogy neked mi jó, hogy a szomszédnak mi jó, hogy bárki másnak mi jó. Ha én egy párkapcsolatra vágyom, akkor arra vágyom.
Egy párkapcsolat is lehet kellemes, izgalmas. Azért mert valakinek nem megy ez, még nem azokban van a hiba, akiknek megy!
Ennyi erővel elmehetnél egy lakatlan szigetre élni, és ott élni a hobbijaidnak.
Emberekre, kapcsolatokra szükség van, hiszen minden tett és nem tett az emberekkel való kapcsolatodat befolyásolja.
Nincs olyan hobbi, amivel ki lehetne tölteni (jó esetben) 70-80 életévet.
Plusz az emberi élet normális esetben a folyamatos fejlődésről szól. Aki csak a karriernek él, az hová tudna fejlődni? Nagyon sok mindent át lehet élni, és szerintem kell is, a kapcsolatok (nem csak a szerelmi, hanem minden kapcsolat) gazdagítják az embert, egy szerelmi kapcsolat pláne, később pedig a házasság, amely egyeseknek csak egy darab papír (akik nem értékelik semmire), másoknak pedig egy új korszak kezdete. Később a gyerekek, ami szintén egy új szerepkör.
Nem azért gondolom így, mert ezt elvárják, hanem mert erre vágyom, és emiatt rendszert érzek az életemben.
Ha te nem így gondolod, akkor légy boldog az extrém hobbiddal és az érzelem nélküli szexeléseiddel.
az egyetlen baj veletek hogy próbáljátok rányomni a másikra a szerintetek "normális" viselkedést. a kérdező azt hogy ne legyen kapcsolat v házasság, a válaszadó azt hogy de kell az és ez egy hülye felfogás.
babáim...nem mindegy? rosszabb lesz nektek attól hoyg a másik nem úgy gondolja?
kérdező:egyébkétn nálad itt az epic fail, hogy azt magyarázod, hogy mekkora sz*r már hogy a társadalmi elvárások így ránk nyomják a bélyegüket, de te is ugyanúgy ránk akarod nyomni.
13:10
Azért vágysz erre, mert ezt látod nap, mint nap, ezt nevelték beléd, ez folyik mindenhonnan.
Szamóca, nem sz@r szerintem senki aki házasságban él, hiszen ez az "elfogadott", csupán unalmas és kiszámítható. És nem akarok senkit befolyásolni, ezt már egyszer leírtam.
"Mit fogsz kezdeni akkor amikor 70 évesen már nem élnek a szüleid a barátaid fele nem él már és se gyereked, se párod?"
Nagyon sok idős ember él, akinek meghalt a házastársa, a gyereke pedig felé se néznek, mert messze laknak tőle, vagy nagyon elfoglaltak, úgyhogy ez nem azon múlik, hogy valaki megházasodik-e vagy sem.
"Egészséges személyiségű huszonévesnél igenis természetes igény a tartós párkapcsolat és a gyerekvállalás. Az a nem normális, ha valaki nem így áll ehhez. Nyugodtan pontozz le, de aztán üss fel egy fejlődéslélektannal kapcsolatos szakirodalmat."
Ó persze, aki 20-on évesen nem akar kapcsolatban élni az nem normális igaz. Be is b.szna, ha így lenne, mert több millió ilyen ember él a Földön. Ja, hogy azért nem normális dolog, mert egy "szakember" ezt írta egy "fejlődéslélektannal" kapcsolatos könyvben. Ugyanezek a szakemberek írták le, hogy a kisfiúk az anyjukkal, a kislányok az apjukkal akarnak kefélni. Nem kell mindent elhinni, amit egy pszichiáternek készült, de egyetemről kirúgott elmebeteg írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!